Sestdienas horoskops: tevi dīdīs nemiera gars!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien vēlamāk atpūties, nedomā ne par darbu, ne citiem saimnieciskiem jautājumiem. Varbūt dodieties ar mīļoto cilvēku pie dabas, apvienojiet to ar kultūras pasākumu – proti, zaļumballi.

VĒRSIS Modīsies labā noskaņojumā. Dienu iesāksi ar sirsnīgām sarunām tevis un mīļotā cilvēka starpā. Brīvie zīmes pārstāvji būs gatavi ļauties jauniem piedzīvojumiem, izmēģināt savu laimi iepazīšanās spēlē.

DVĪŅI Tevi dīdīs nemiera gars. Iekšējās sajūtas tā vien mudinās pievērsties vaļaspriekam, būt cilvēkos, rast pozitīvas emocijas, gandarījumu. Attiecībās ar otro pusīti būsi maigs un pretimnākošs.

VĒZIS Atvasīšu vajadzības var kļūt par tavu tēriņu pamanāmāko iemeslu, taču tas nebūs nekāds brīnums, jo ģimenes labad būsi gatavs uz visu. Tuvinieki lielākoties novērtēs tavus centienus, centīsies atdarīt.

LAUVA Iespējams, arī šodien būs jārosās pa darbu, jātiek galā ar biznesa lietām. Labums tāds, ka tu daudz ko paveiksi, spēsi veiksmīgi uzrunāt sadarbības partnerus, atrodoties arī neformālā gaisotnē.

JAUNAVA Mēness joprojām atradīsies tavā zīmē, kas norāda, ka brīvdiena piemērota dažādiem korporatīviem pasākumiem, darba sporta spēlēm. Saskarsmē ar mājiniekiem valdīs neliels saspringums.

SVARI Ja esi saistīts ar tirdzniecību, menedžmentu, šodien tev var būt patiesi noslogota, taču ražīga darba diena. Izdosies ātri izprast un apmierināt klientu vajadzības, kas izcels tevi priekšniecības acīs.

SKORPIONS Mīlas piedzīvojumos tieksies pēc maksimālas baudas, labsajūtas. Tu centīsies nonākt saskaņā ne tikai ar savām, bet arī partnera patiesajām vēlmēm, iegribām, ko otrā pusīte augstu novērtēs.

STRĒLNIEKS Tevi saistīs aktīvs dzīvesveids, sporta nodarbes. Ja esi no mierīgajiem Strēlniekiem, priekšroku dosi ar mākslu, radošām lietām saistītajam. Dienas izskaņā vislabprātāk būsi kopā ar otro pusīti.

MEŽĀZIS Dienas pirmajā pusē oma var būt mainīga, kas savukārt ietekmēs attiecības ar partneri, atvasītēm. Centies būt pielaidīgāks pret jaunākās paaudzes palaidnībām, neizteikt pārāk asus aizrādījumus.

ŪDENSVĪRS Tavā ikdienā var atgriezties bērnības, jaunības dienu draugs, ar kuru šobrīd vienos vairāk kopīga nekā agrāk. Komunikācijā ar ģimenes locekļiem pratīsi uzturēt vieglu, nepiespiestu gaisotni.

ZIVIS Ja neļausi vaļu kaprīzēm, greizsirdības uzplūdiem, tu spēsi uzturēt saskanīgas attiecības ar otro pusīti. Lai pēc iespējas pilnvērtīgāk atslēgtos no ikdienas nebūšanām, ieteicams izmantot pirts procedūras, masāžu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu