"Borowa Mc" vēlas tevi motivēt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Borowa Mc"
"Borowa Mc" Foto: publicitātes

Grupa "Borowa Mc" klausītājiem nodod jaunu singlu "Tu vari", kam uzfilmēts arī video. Grupa sākusi darbu pie jauna albuma, ko plāno pabeigt un ierakstīt tuvāko mēnešu laikā. 

"Ja tu vari, tad tu dari! Kā maratonā – esam pārvarējuši sienu un ievilkuši otro elpu, un, uzņemot tempu un apgriezienus, dodamies pretī jaunajam. Jaunā dziesma ir kā mantra, ko atkārtot ceļā uz jauniem sasniegumiem," teikts grupas preses paziņojumā.

Dziesmai ir uzfilmēts video, kurā redzama laikmetīgās dejas dejotāja un horeogrāfe Agnese Bordjukova, kura dejā izstāsta savu interpretāciju par dziesmu.

Video autors ir Artūrs Valdmanis. Tas filmēts Latgalē - ūdens tūrisma attīstības centrā "Bāka" un Felicianovas muižā.

Dziesmas mūzikas autori ir Arcadia 87 un Guntra Kuzmina-Jukna. Vārdu autors – Aigars Runčis. 

Video: Borowa Mc "Tu vari".

"Tu vari" ir jau otrais šās apvienības singls šogad. Pēc pāris gadu klusēšanas maijā grupa izdeva atgriešanās singlu "Doncoj ar mani", kas iezīmēja pavērsienu grupas skanējumā, par ko parūpējas mūzikas producents Arcadia 87.

Grupa "Borowa Mc" dibināta 2004. gadā. Lielākos panākumus guva ar dziesmu "Vysskaistuokai meitiņai", kopā izdoti trīs studijas albumi un vairāki veiksmīgi singli. Grupa saņēmusi Zelta disku par debijas albumu "Trepis iz nakurīni". "Borowa Mc" darbojas Aigars Runčis, Guntra Kuzmina un Ingars Gusāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu