Motobraucējs piedzīvo sāpīgu avāriju Juglas un Murjāņu ielas krustojumā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Piektdien pusdienas laikā kāds motocikla vadītājs, šķērsojot krustojumu, iekļuva sāpīgā ceļu satiksmes negadījumā. Viņam ceļu nogrieza kravas auto, kas veica kreiso pagriezienu. Ja no sākotnējā skatu punkta viss šķiet skaidrs, tad, aprunājoties ar aculieciniekiem, aina mainās par 180 grādiem, ziņo raidījums Degpunktā.

“Es gāju uz garāžu, apstājos, gaisma jau bija nomainījusies. Apstājos pie sarkanā signāla, no tās puses jau dega sarkanais, vieglie apstājās, viņš stāvēja krustojumā ar ieslēgtu kreiso pagriezienu, viņam bija jāpabeidz manevrs. Viņš sāka kustību, bet motocikls pie sarkanās gaismas izlidoja cauri mašīnām un ielidoja viņam lukturī,” - tā negadījuma liecinieks Sergejs.

Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aculiecinieks par redzēto pastāstīja arī ceļu policistiem, kuri palūdza vīrieti nostiprināt liecību uz papīra. Arī kravas auto šoferis līdzīgu situācijas aprakstu ierakstīja protokolā: “Viņš brauca tīri pie sarkanās gaismas, vienkārši lidoja. Es tik tikko biju sācis kustību, viņš izlidoja no turienes diezgan labā ātrumā un ielidoja manā mašīnā. Būs ļoti bēdīgi, ja mani vēl atzīs par vainīgu, saprotiet. Redziet, ir liecinieki, kas redzēja.”

Ceļu policistiem motocikla vadītājs vēl pirms aizvešanas uz slimnīcu esot teicis, ka viņš braucis pie zaļās gaismas. Un, tā kā versijas ir pretrunīgas, ikviena aculiecinieka teiktais var palīdzēt apstiprināt vai atspēkot vienu vai otru versiju.

Vairāk par šo negadījumu - Degpunktā sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu