Noklausies jauno Ozola albumu "Y A U D A"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols "Y A U D A"
Ozols "Y A U D A" Foto: publicitātes

17. augustā klajā nāk hiphopa mākslinieka Ozola septītais studijas albums "Y A U D A". Albumā piedalās Prusax, rolands če, xantikvariāts, Intars Busulis, NiklāvZ, kā arī Una Daniela Aizgale, Annemarija Moiseja un Paula Saija. 

Albuma skanējums veidots kopā ar tādiem bītmeikeriem kā Niklāvz un H. Šteins no apvienības "Katapullt". Miksu un māsteru veidoja Arnis Račinskis un Andis Ansons studijā "Mute".

"Albums ir kā audio stāsts par šī ieraksta galveno varoni Nikiju Yaudu, kas mēģina atgriezties iepriekšējā dzīvē, un atgūt nozaudēto," tā albuma vēstījumu skaidro Ozols.

Atgādinām, ka nedēļas nogalē ir gaidāmi trīs Ozola koncerti Rīgā. 

Kā viesmākslinieki koncertos pievienosies tādi izpildītāji un grupas kā Prusax, Viņa, Finķis & PRAGAII, Tehnikums, Eliots, kā arī Melikols. Precīzs info par katras dienas notikumu gaitu pieejams izpildītāja Facebook profilā. 

Ozols "Y A U D A"
Ozols "Y A U D A" Foto: publicitātes

Drošības apsvērumu dēļ biļešu apjoms uz katru koncertu ir ierobežots. Pieejamas ir 500 biļetes uz katru no pasākuma dienām.

Iepriekš iegādātās biļetes uz Ozola koncertu "Lucavsala live", kas bija paredzēts 2019. gada 22. augustā, ir derīgas uz jebkuru no esošajām pasākuma dienām.

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu