Jacques of S'T'A un WX citē "Mazo princi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jacques of S'T'A un WX
Jacques of S'T'A un WX Foto: Ekrānuzņēmums

Hiphopa mūzikas izpildītāji un producenti Jacques of S'T'A (Žaks no grupas S'T'A) un WX (agrāk zināms kā Wiesturz) piedāvā klausītājiem kopīgu dziesmu un videoklipu ar nosaukumu "Roze stiklā".

"Dziesma ir sajūtu un domu atspulgs no pēdējā laika notikumiem pasaulē un Latvijā. Videoklips apzināti veidots, izmantojot statiskus kadrus, - paņēmiens, ko savulaik lietojuši kino klasiķi, tādi kā Dž.Fords, A.Kurosava, H.Hsiao-Hsien. "Roze stiklā" ir epitets no Antuāna de Sent-Ekziperī darba "Mazais princis"," teikts reperu preses paziņojumā.

Abi izpildītāji darbojas hiphopa žanrā jau krietni sen. WX ir agrāk pazīstams kā Wiesturz - viens no repa apvienības "Runu zāle" dalībniekiem. Vārda maiņa no Wiesturz uz WX ir saistīta ar jaunu posmu mūziķa karjerā - jaunas noskaņas, jaunas idejas un jaunas sadarbības. Vārds WX apvieno šos divus posmus. "W" simbolizē iepriekšējo "Wiesturz" posmu, un "X" ir kā nezināmais tam, kas sekos tālāk.

Jacques of S'T'A - Žaks no projekta S'T'A - viens no pirmajiem hiphopa mūzikas producentiem Latvijā, paralēli darbojas arī citos žanros kā dziesmu autors, ģitārists un basists.

Mūziķus koncertā varēs dzirdēt 29. augustā, Rīgā, festivālā "Ezīšfests 2020".

Noskaties dziesmas video

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu