Ar viltotu čeku iegādājas jaunu Porsche 911 un drīz vien attopas aiz restēm

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Walton County Sheriff's Office

Viena otra indivīda naivums ir apbrīnojams. Tā pirms kāda laika ziņojām par kādu amerikāni, kurš bija saņēmis Covid-19 seku novēršanai paredzētu atbalsta finansējumu un par to iegādājies Lamborghini. Tagad kāds cits superauto entuziasts ar mājās izdrukātu čeku bija ticis pie Porsche. Skaidrs, ka ilgi nebija arī šī vīra prieki un par pārkāpumiem nāksies vien brangi samaksāt. Un ne jau ar printera drukātu naudu. 

Lai tiktu pie kārotā Porsche 911 Turbo, 42 gadus vecais Keisijs Viljams Kelijs devās uz tuvējo Porsche dīlera centru, un drīz vien pirkuma darījums bija noslēgts. 

Tiktāl viss izskatījās skaisti - pārdevējs noteikti priecājās par paveikto, bet Kelijs bija gandarīts, ka nemanīti bija taustāmā mantā pārvērtis 140 000 ASV dolāru vērtu čeku, kuru pirms tam bija izdrukājis savās mājās. 

Atliek vien minēt, cik ilgi krāpšana būtu palikusi nepamanīta, ja vien Kelijs jau nākamajā dienā ar citu paštaisītu čeku nebūtu mēģinājis iegādāties vairākus Rolex pulksteņus.  

Mantkārība Keliju iegāza, jo Rolex pārdevējs nolēma pulksteņus izsniegt tikai pēc tam, kad banka būs čeku apstiprinājusi un viņš saņems savu naudu. Porsche tirgotājs savukārt bija neuzmanīgāks - mašīnu atdeva apmaiņā pret papīrīti vēl pirms noskaidrošanas, cik īsts tas ir.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu