Saulrieta koncertos Mārupē joku grupas "Singapūras satīns" un "Dziļi violets"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Singapūras satīns"
"Singapūras satīns" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Trešdien, 19. augustā notiks Saulrieta koncertu šīs sezonas pirmspēdējais pasākums. No plkst. 19.00 ar diviem uznācieniem uz Saulrieta koncertu skatuves kāps grupa "Dziļi violets", bet vakara noslēgumā uz lielās skatuves uzstāsies viena no pēdējā laika populārākajām repa grupām - "Singapūras satīns".

"Saulrieta koncerti Mārupē" ir vasaras koncertu sērija, kas jau trešo gadu norisinās aktīvās atpūtas parkā "JIP Mārupīte". Šīs sezonas sākumā ierasto brīvdabas koncertu programmu nomainīja autokoncerti un drive-in kino, taču līdz ar ārkārtējās situācijas atcelšanu pasākuma organizatori atgriezās pie iepriekš ierastā brīvdabas koncertu koncepta.

"Saulrieta koncerti Mārupē" nav tikai koncerts – tā ir aizbēgšana no satiksmes un trokšņiem, iespēja baudīt atmosfēru, saulrietu, dzīvo mūziku, protams, neiztikt arī bez dažādiem konkursiem, aktivitātēm un pārsteigumiem. Saulrieta koncerti ir kā viena vakara minifestivāls. "Sajūtas" ir vārds, kas raksturo piedāvāto notikumu kopumu.

Augustā paredzēti arī citi vērienīgi koncerti. Pasākuma organizatori atklāj, ka, sākot augusta koncertu sēriju, plānotas izmaiņas teritorijas izkārtojumā. Līdztekus šī brīža piedāvājumam – bērnu atrakciju parkam un RTU eksperimentu teltij - iecerēts paplašināt arī aktivitāšu klāstu.

Biļetes nopērkamas www.aula.lv, www.saulrietakoncerti.lv. Pasākuma biļešu skaits ir ierobežots.

Pasākuma organizatori aicina apmeklētājus ievērot divu metru fizisko distanci, kā arī citus drošības pasākumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu