Seškārtējs NBA čempions: Porziņģis spēlēja lieliski. Dalasa varēja sašūpot sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Kristapa Porziņģa noraidījums "play-off" debijā izšķīra spēli, kurā Dalasas "Mavericks" būtu varējusi uzvarēt, ESPN raidījumā "The Jump" izteicās seškārtējs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions Skotijs Pipens.

Raidījuma vadītāja Reičela Nikolsa uzdeva jautājumu, vai Porziņģa izraidīšana no spēles maksāja "Mavericks" uzvaru šajā mačā, uz ko NBA leģenda atbildēja apstiprinoši.

"Jā, pavisam noteikti. Šī spēle bija "Mavericks" iespēja pamatīgi sašūpot sēriju. Es domāju, ka Porziņģis spēlēja lieliski, ņemot vērā, ka šis bija viņa pirmais "play-off" mačs. Viņš pretiniekiem lika noprast, ka dominēs soda laukumā," latvieti slavēja Pipens, kurš savulaik spēlēja Čikāgas "Bulls" komandā kopā ar Maiklu Džordanu.

Tāpat seškārtējais NBA čempions piekrita apgalvojumam, ka Porziņģa pirmā tehniskā piezīme bija nepelnīta. "Tehniskā piezīme, ko viņš dabūja pirmajā puslaikā, bija nepamatota. Manuprāt, tiesneši vienkārši neļāva spēlētājiem reaģēt uz notiekošo. Šīs ir izslēgšanas spēles, līdz ar to mēs redzēsim vairāk emociju."

Pipens uzskata, ka arī epizodē, kurā Porziņģis saņēma otro tehnisko piezīmi, tiesnešiem vajadzēja rīkoties aktīvāk, neļaujot Lukam Dončičam un Markusam Morisam sākt grūstīšanos. Tāpat bijušais basketbolists uzsver, ka šajā epizodē vajadzējis iejaukties kādam citam "Mavericks" basketbolistam, nevis Porziņģim.

"Pavisam noteikti konflikta šķiršanā bija jāiejaucas kādam citam spēlētājam. Tam nevajadzēja būt Porziņģim. Viņš pieļāva kļūdu, kas maksāja "Mavericks" spēli," savu sakāmo nobeidza Pipens.

Sērijas otrā spēle notiks naktī uz ceturtdienu (sākums plkst. 4.00 pēc Latvijas laika).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu