Foto ⟩ "Double Faced Eels" koncertā prezentē jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Atzīmējot divdesmitgadi “Double Faced Eels” laiž klajā jaunu albumu un sniedz jubilejas koncertu
Atzīmējot divdesmitgadi “Double Faced Eels” laiž klajā jaunu albumu un sniedz jubilejas koncertu Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Piektdien grupa "Double Faced Eels" (DFE) laidīs klajā jaunu studijas albumu "Neformāts", kurš koncertā Doma laukumā tika prezentēts jau trešdienas vakarā. Aplūko foto no uzstāšanās! 

“Sakritis tā, ka “Neformāts” ir grupas divdesmitgades albums, un patiesībā tas ir zīmīgi, jo esam atraduši savu jauno identitāti. Vairs ne jokdaru pankroks, ne pārnopietnais ģitārroks, ne deju mūzika, bet gan DFE. Ar “Neformātu” svinam to, ka atšķiramies tieši ar to, ka nebaidāmies būt gan popmūzikai nepiedienīgi smagi, gan rokmūzikai nepiedienīgi viegli. Līdz ar šo pašapzināšanos arī “Neformāta” ieraksta process mums pagāja plūstošāk un vieglāk nekā parasti. Viss bija balansā," par jaunā albuma ierakstu stāsta grupas DFE dalībnieki.

Aplūko foto no koncerta!

Double Faced Eels "Neformāts"
Double Faced Eels "Neformāts" Foto: publicitātes

Par grupu

Šogad aprit divdesmit gadi, kopš tika dibināta grupa Double Faced Eels, tās pastāvēšanas laikā sastāvā mainīgi spēlējuši septiņi dalībnieki, nemainīgi paliekot grupas dibinātājam un līderim Mārtiņam Gailītim, zināmam kā Markam. Grupas DFE tagadējais sastāvs ir Mārtiņš Gailītis, Reinis Straume, Viktors Maslovs, Dairis Petrauskis. Grupa plašāku atpazīstamību ieguva ar dziesmu "Zilais valis" un tai sekojošo tāda paša nosaukuma albumu. Savas darbības laikā grupa ir izdevusi četrus albumus - "Zilais valis" (2006), "Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums" (2007), "Vēl patiesāk" (2010), "Atspulgs" (2018).

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Mārtiņš Otto. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu