ASV pārdošanā nonākusi šerifa māja ar miniatūru cietumu pagrabstāvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: House of Brokers

Laiku pa laikam globālo nekustamo īpašumu tirgu satricina visai neordināri piedāvājumi. Nu pārdošanā ir nonācis savdabīgs nams, kura pagrabā ir ierīkots deviņu kameru plašs cietums. 

Misūri štatā, ASV, pārdošanā nonākusi kāda divu stāvu šerifa māja, kuras pagrabā ir ierīkots darba kārtībā esošs cietums. Ārēji māja it nemaz neliecina, ka tās mūru iekšienē ir izvietota apcietinājuma vieta, - divstāvīgais savrupnams ir celts 1875. gadā un saplūst ar apkārtesošo Viktorijas laikmeta stila apbūvi. 

Foto: House of Brokers

Divstāvu namiņa kopējā platība ir 229 kvadrātmetri, ēkai ir 566 kvadrātmetrus plašs pagalms. Ēkā ir divas guļamistabas, viena lielāka vannasistaba, plaša virtuve un dzīvojamā istaba, kā arī mājas ofiss. Savukārt nama pievienotā vērtība, cietums, slēpjas aiz necila paskata dzelzs durvīm virtuvē. Privātajā cietumā ir izvietotas deviņas kameras ar administrācijas telpu un tualeti. 

Foto: House of Brokers
Foto: House of Brokers

Vēsturiski nelielajā ģimenes namā patiesi esot darbojies cietums - kad ēku uzcēla 1875. gadā, tā bija šerifa māja un pilsētas cietums. Jāteic, ka mūsdienās cietumu šeit drīkst izmantot tikai kā muzeju vai tematisku AirBnb naktsmītni. Ēkas cena ir 350 000 ASV dolāru. 

Foto: House of Brokers
Foto: House of Brokers
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu