Nākamgad Latvijā koncertēs metālisti "The Black Dahlia Murder"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Black Dahlia Murder"
"The Black Dahlia Murder" Foto: publicitātes

2021. gada 15. februārī Rīgā, klubā "Melnā piektdiena" savas jaunās koncertturnejas ietvaros pirmo reizi kopš 2009. gada Latvijā piestās amerikāņu melodiskā "death metal" grupa "The Black Dahlia Murder".

"The Black Dahlia Murder" savu darbību sāka 2000. gadā Voterfordas pilsētā, Mičiganā, Detroitas pievārtē un savas pastāvēšanas laikā kļuvusi par vienu no ievērojamākajām grupām uz Detroitas metalcore skatuves. Grupas nosaukumu ietekmējusi aktrises Elizabetes Šortas, bēdīgi slavenas kā Melnā Dālija, neatklātā slepkavība, kas vēl joprojām tiek uzskatīta par vienu no nežēlīgākajiem un noslēpumainākajiem noziegumiem ASV vēsturē.

Septiņi no astoņiem grupas albumiem iekļuvuši Billboard Top 200, ar 2011. gada albumu "Ritual" padarot "The Black Dahlia Murder" par vienu no populārākajām amerikāņu ekstrēmās mūzikas grupām. "Verminous" ir apvienības jaunākais albums, kas iznācis pavisam nesen – šā gada aprīlī ierakstu kompānijas "Metal Blade" paspārnē.

Šajā, albuma veicināšanas koncertturnejā grupai iesildītāju godā pievienosies vēl divi spēcīgi žanra pārstāvji - grupas "Rings Of Saturn" no ASV un "Viscera" no Lielbritānijas.

Klubs "Melnā piektdiena" atrodas Rīgā, Brīvības ielā 193c, un biļetes jau pieejamas interneta vietnē www.ticketshop.lv. Kā ierasts, pirmo biļešu cena ir īpaši izdevīga, savukārt, tuvojoties pasākuma dienai, to cena pieaugs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu