"Brīvrunu projekta" jaunākais un vecākais dalībnieks izdod kopīgu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: kadrs no video

"Brīvrunu projekta" jaunākais un vecākais dalībnieks - attiecīgi E.V. un Edgars Sniegs izdod kopīgu dziesmu "Dod man vēl". Dziesmā dzirdama arī Pētera Upelnieka balss.

"Dod man vēl", kas sasaucas ar amerikāņu hiphopa apvienības "Jurrasic 5" muzikālo estētiku, ir jau trešais singls no Edgara Sniega topošā debijas albuma. 

"Pasakās par trīs tēvadēliem pastarītis vienmēr izrādās tas gudrākais, jo prot izlocīties no nepatikšanām un veiksme viņam vienmēr iet soli pa priekšu. Šīs dziesmas video atspoguļo abus pārējos brāļus, kuri dzīvo īstu dzīvi, nevis pasaku. Viņi abi nav perfekti, viņi pieļauj kļūdas, taču vēlas mainīties uz labu un palīdz viens otram, lai tas piepildītos," saka Sniegs.

Noskaties dziesmas video.

"Pateicoties "Brīvrunu projektam", nebija grūti iejusties jaunākā brāļa/vecākā brāļa lomās. Šī dziesma tika radīta ar simtprocentīgi autentisku mīlestību pret mūziku un kultūru, kuras daļa mēs esam jau kādu laiciņu. Pēc old-school standartiem, svarīgs ir vēstījums un saturs, mēs ar Sniegu vēl pielikām klāt neatvairāmu bangera enerģiju," par dziesmu saka E.V.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu