Vēlēšanu dienā arī mūzikas festivāls "Ezīšfests"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grupa "Klicks" uzstājas Ezīšfestā
Grupa "Klicks" uzstājas Ezīšfestā Foto: Gints Bāliņš/TVNET

29. un 30. augustā radošajā Tallinas ielas kvartālā jau astoto gadu notiks festivāls "Ezīšfests", kas, kā sola organizatori, būs baudāms un neaizmirstams vasaras noslēguma pasākums.

Urbānais "Ezīšfests" arī šogad priecēs un pārsteigs apmeklētājus, iekļaujot ierastos četrus elementus – plaša klāsta un dažādu gaumju mūziku, alternatīvo un klasisko mākslu, lielisku atpūtu un smieklu pilnu izklaidi. Šogad festivāls pirmo reizi norisināsies divas dienas, un tā teritorija būs lielāka nekā iepriekšējos gados. Abās festivāla dienās uz piecām dažādām skatuvēm kāps vairāk nekā 60 mūziķi, mākslinieki, grupas un dīdžeji, kas priecēs visu paaudžu un mūzikas stilu piekritējus.

Viesus šogad priecēs vairāki pazīstami, kā arī ne tik zināmi mūziķi un apvienības. Starp gaidītākajiem māksliniekiem ir Latvijas alternatīvā rokgrupa “Dzelzs vilks”, leģendārā deju mūzikas apvienība “Tranzīts”, pašmāju regeja grandi “Riga Reggae”, latviešu poproka grupa “Sudden Lights”, humorroka pārstāvji “Pirmais kurss”, virtuves kabarē apvienība "Kaboljeri", apvienība “Oranžās brīvdienas”, bohēmiskā popgrupa “Rīgas Modes”, skatuves veterāni “Pienvedēja piedzīvojumi”, Evija Vēbere, urbānās dzejas jeb repa skaitītāji no “Brīvrunu projekta”, Latvijas hiphopa leģendas Jacques of ST’A un WX, humora karalis Roberts Gobziņš, pārsteigumu pilnā “Amorālā psihoze”, viesi no Somijas "Olimpia Splendid", miksmāsteri Raitis un AG un daudzi citi. Kā arī svētdienas pievakarē apmeklētājus pārsteigs slepenais mākslinieks. Pie repera Ozola "ExStils" residence būs klausāmi tikai hiphopa izpildītāji, kamēr uz citām skatuvēm skanējums mīsies un krustosies, bet neatkārtosies. Tāpat apmeklētājus priecēs iecienīti komiķi no "Comedy Latvia" un "Sieviešu stendaps", vairāki improvizatori, mākslinieki, dejotāji un citi. Pilna skatuves programma tiks izziņota drīzumā.

Bez mūzikas papildus abas dienas būs iespējams uzņemt vai veidot mākslu un izklaidi dažādos veidos un formās, piemēram, spēlējot prāta spēles, novusu, bīrpongu vai galda tenisu, piedalīties konkursos, iesaistīties gleznošanas un zīmēšanas meistardarbnīcās, vakarpusē Tallinas ielas kvartāla laukumā būs iespējams skatīties brīvdabas kino memo filmu izlasi.

Par atpūtnieku apetīti gādās bārs "Ezītis miglā", kā arī pārējie Tallinas ielas kvartāla rezidenti. Tikmēr meistarīgie bārmeņi pārsteigs un atveldzēs apmeklētājus ar spridzinoši reibinošiem kokteiļiem un citiem atsvaidzinošiem dzērieniem.

Ar programmu iepazīties un iegādāties biļetes iespējams festivāla mājas lapā. Pasākumā tiks sekots līdzi Covid-19 ierobežojumiem, tāpēc biļešu skaits ir ierobežots. Teritorija būs atvērta no 13:00, bet no 14:00 sāksies mūziķu un mākslinieku uzstāšanās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu