Baltijas valstīs atšķirīgas tendences degvielas cenām (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ulmaņa gatvē atklāta pirmā "Circle K" degvielas uzpildes stacija
Ulmaņa gatvē atklāta pirmā "Circle K" degvielas uzpildes stacija Foto: Evija Trifanova / LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstīs novērotas atšķirīgas tendences degvielas cenām. Rīgā palielinājās benzīna cena, tikmēr Viļņā saruka gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cenas, Tallinā cenas nemainījās un palika stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% un maksāja 1,139 eiro par litru, tikmēr dīzeļdegvielas cena nemainījās un piektdien maksāja 1,029 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,9% - līdz 1,126 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par vienu procentu un maksāja 1,006 eiro par litru.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainās jau vairāk kā mēnesi, un arī šajā nedēļas nogalē "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,259 eiro par litru, bet dīzeļdegviela - 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā samazinājās par 1,8% un litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro. Vienlaikus Viļņā un Tallinā autogāzes cena palielinājās, attiecīgi Viļņā – par 4,8% - līdz 0,503 eiro par litru un Tallinā – par 0,9% - līdz 0,564 eiro par litru.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu