Svētdien uz Latvijas ceļiem dzīvību zaudējuši divi cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Svētdien satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem gājuši bojā divi cilvēki, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Viens negadījums ar bojāgājušo noticis Rīgas reģionā, bet vēl viens - Zemgales reģionā.

VP informēja, ka viens no traģiskajiem negadījumiem noticis Kandavas novada Cēres pagastā, kur 1994.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volkswagen Vento", neizvēlējās konkrētajam ceļa segumam drošu kustības ātrumu, nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Vīrietis gāja bojā notikuma vietā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

TVNET jau ziņoja, ka svētdien ap plkst.14.55 Olaines novadā uz Bauskas šosejas sadūrās vieglā automašīna "Honda" un kravas automašīnu "MAN", kā rezultātā gāja bojā cilvēks no vieglās automašīnas.

Diennakts laikā policisti pieķēruši 16 dzērājšoferus un divus narkotikas lietojušus autovadītājus

 Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 16 autovadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un divi, kuri transportlīdzekli vadīja, būdami lietojuši narkotiskās vielas, informē Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti pieci dzērājšoferi un abi narkotikas lietojušie autovadītāji, četri autovadītāji alkohola reibumā apturēti Vidzemē, pa trim - Kurzemē un Latgalē, bet viens - Zemgalē.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem likumsargi noformējuši 199 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 387 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, diennakts laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 64 satiksmes negadījumi, 16 avārijās cietuši kopskaitā 19 cilvēki, bet divi gājuši bojā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu