Vēlos, lai mani bērni ir drošībā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Amanda Kolina ("Raised by Wolves")
Amanda Kolina ("Raised by Wolves") Foto: HBO/publicitātes

ASV izklaides milzis HBO, kura saturu Latvijā piedāvā "LMT Viedtelevīzija", septembra sākumā nāks klajā ar vizuāli iespaidīgu jaunu seriālu "Raised by Wolves" ("Vilku uzaudzināts"), kuram nule publicēts pirmais reklāmas rullītis. 

Ja jums iet pie sirds holivudiska vēriena producēti zinātniskās fantastikas seriāli, tādi kā "Westworld" vai "Lost in Space", tad noteikti pievērsiet uzmanību jaunajam Holivudas smagsvara - režisora Ridlija Skota (Ridley Scott) darbam "Raised by Wolves" ("Vilku uzaudzināts"). Jāpiebilst, ka nu jau 82 gadus vecais Ridlijs Skots kino biznesā ienāca pagājušā gadsimta sešdesmitajos gados, un 80. un 90. gados talantīgais britu režisors kļuva par ietekmīgu spēlētāju Holivudā. Viņa spalvai pieder tādi darbi kā "Svešais" ("Alien"), "Pa asmeni skrejošais" ("Blade Runner"), feministiskais manifests "Telma un Luīze" (Thelma & Louise") un "Gladiators ("Gladiator").

Jaunais Skota darbs, kuram viņš ir arīdzan producents (Scott Free Productions), ko jau no 3. septembra būs iespējams skatīties video straumēšanas vietnē "HBO Max", arīdzan ir ar futūristisku nokrāsu. Skots kā režisors atbildīgs par pirmajām divām sezonas sērijām. Kopumā ir desmit sērijas.

"Raised by Wolves" reklāmas plakāts
"Raised by Wolves" reklāmas plakāts Foto: HBO/publicitātes

Darba pamatā ir stāsts par diviem androīdiem, kuru uzdevums ir izaudzināt bērnus uz kādas jaunas planētas. 

Publicētajā seriāla reklāmas rullītī tiekam iepazīstināti ar diviem galvenajiem varoņiem - Tēvu (Abubakar Salim) un Māti, kuru atveido 34 gadus vecā dāņu aktrise Amanda Kolina (Amanda Collin).

Uz jaunās planētas dzimst vairāki bērni, un abi androīdi audzina tos brīvos apstākļos, bez reliģiskajām dogmām, kas valda un šķeļ cilvēci uz mūsu planētas. 

Diemžēl situācija pasliktinās, kad uz jaunās planētas ierodas cilvēku grupa, kuru vada vīrs vārdā Markuss. Darbā šo varoni atveido seriāla "Vikingi" aktieris Treviss Fimmels (Travis Fimmel). 

Seriāla "Vikingi" aktieris Treviss Fimmels
Seriāla "Vikingi" aktieris Treviss Fimmels Foto: HBO/publicitātes

Drīz atklājas, ka Māte ir daudz bīstamāka būtne, nekā sākotnēji domāts. 

Skots projektam pieaicinājis vairākus scenāristus un režisorus, to vidū Āronu Guzikovski ("Prisoners"), Devidu Zukeru, Adamu Kolbreneru u.c.

Pirmizrāde 3. septembrī.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu