Pieci lielākie "narcisi". Runā zvaigznes...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Iemācīties sevi mīlēt ir ļoti svarīgi, taču daži jau piedzimst ar šādu spēju. Uzzini, kuras Zodiaka zīmes sevi vērtē augstāk par citiem, vēsta portāls "Starhit". 

5. vieta - Vēzis

Šo Zodiaka zīmi nevar saukt par narcistisku, taču Vēži zina, kā ar dziļu cieņu izturēties pret sevi un savu telpu. Piekrītat, ka starp šiem jēdzieniem ir robeža? Jā, Vēzis nepalaidīs garām iespēju parādīt savas stiprās puses, zināšanas, prasmes, taču tiek respektēta neredzamā robeža, tāpēc viņus nav ko vainot. Tomēr ir reizes, kad Vēzis, aizmirstot par visu, var sevi nostādīt tā, ka var šaubīties par viņa pieticību.

4. vieta - Skorpions

Viņi zina, kā "saglabāt zīmolu". Īpašas iezīmes, kas viņiem palīdz dzīvē, ir spēja savaldīt emocijas un paškontrole. Balstoties uz situāciju, Skorpions spēj paklausīgi klusēt, bet, ja apstākļi to prasa, viņš nebūs pieticīgs. Viņiem patīk "savējie". Viņi bieži ir kategoriski, jo nav pieraduši upurēt principus. Skorpioni dievina greznību, novērtē garšu un zina, kā to visu skaisti pasniegt. Viņi īpaši novērtē prātu - gan savu, gan sarunu biedru.

3. vieta - Lauva

Tipiski šie zīmes pārstāvji ir orientēti uz sevi. Ja ģērbjaties, tad lai visi pievērš uzmanību. Ja runājat, tad daudz, skaisti un pēc iespējas emocionālāk. Viņi ir gudri, pēc būtības talantīgi un temperamenta dēļ burvīgi, tāpēc labi pārzina visas savas priekšrocības! Lauvas iekasē nodevu visur, kur vēlas! Turklāt gūstot patiesu baudu gan no procesa, gan no rezultāta. 

2. vieta - Mežāzis 

Mežāzim ir svarīgi saprast, ka viņš neatpaliek no apkārtējiem, tas nozīmē, ka visam jābūt "līmenī". Mežāziem patīk, kad uzmanība tiek pievilināta savai personai, dažreiz pat ķeroties pie teatralitātes elementiem. Ja jūs ignorējat šo izturēšanos, tad tūlīt tiks zaudēta interese par jums.

1. vieta - Strēlnieks

Vai nu viss, vai nekas! Tas ir šo zīmes pārstāvju stils. Ja Strēlnieks plāno kādu apburt, viņš neapstāsies. Strēlnieks nevar atkāpties, ja ir nepieciešams atrasties uz pjedestāla. Taču ir atšķirīga iezīme: gan ar cilvēkiem, gan bez cilvēkiem (pilnīgā vientulībā) Strēlnieks sev piešķir tikai pirmās lomas. Viņš mīl sevi, novērtē dzīvi, darīs visu, lai izveidotu savu ideālo pasauli, kas atbilstu personīgajām vajadzībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu