Par godu komiķim Džonam Oliveram nosaukta kanalizācijas attīrīšanas stacija (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Džons Olivers
Džons Olivers Foto: HBO/publicitātes

HBO kanāla televīzijas sarunu šova "The Last Week Tonight" vadītājs komiķis Džons Olivers (John Oliver) allaž trāpīgi komentējis pasaules, īpaši jau ASV politiskos notikumus. Vienā no saviem nesenākajiem raidījumiem viņš pieskārās tiesas piesēdētāju rasu nevienlīdzības jautājumam, īpaši kritizējot Konektikutas štata pilsētu Danberiju. 

Nesenākajā "The Last Week Tonight" sērijā (visas jaunākās sērijas pieejamas arī LMT Viedtelevīzijā), britu komiķis Olivers analizēja rasu nevienlīdzības jautājumu tiesu sistēmā, akcentējot, ka divās pilsētās - Jaunanglijā un Hartfordā, kur ir liela latīņamerikāņu un afroamerikāņu komūna, datora sistēmas kļūmes dēļ, par tiesu piesēdētājiem jau vairākus gadus nav aicināts neviens.

"Ja jūs vēlaties aizmirst kādu pilsētu Konektikutā, kāpēc, lai tā nebūtu Danburija?" viņš jautājis. 

Olivers uzskaitījis vairākas lietas, ar ko slavena Danburija - dzelzceļa muzeju, senu pili, kā arī faktu, ka 2015. gadā Danburija USA Today aptaujā atzīta par otru dzīvošanai labāko pilsētu ASV. 

"F...k, Danbury! Connecticut can eat my whole ass," diezgan rupji izteicies Olivers.

Nav gan īsti skaidrs, kāpēc tieši Danburija izpelnījās Olivera dusmas. 

Pēc minētā raidījuma ar asprātīgu atbildi nācis klajā Danburijas mērs - Marks Botons (Mark Boughton). Viņš uzfilmējis video, kurā paziņojis, ka Olivera vārdā nosauks Danburijas kanalizācijas attīrīšanas staciju. 

"Mēs to pārsauksim par Džona Olivera memoriālo attīrīšanas staciju," teicis republikāņu partijas mērs. "Kāpēc? Jo tā ir pilna ar mēsliem, tāpat kā tu, Oliver!"

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu