Pēc atgriešanās no Vācijas Rinkēvičs ievēros "iespējami lielāko piesardzību" (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV), atgriežoties no Eiropas Savienības (ES) ārlietu ministru neformālās sanāksmes Vācijā, tālāko darba kārtību plānos tā, lai pienākumu veikšanā varētu ievērot "iespējami lielāko piesardzību".

Kā informēja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretārs Jānis Beķeris, ievērojot epidemioloģiskās prasības, darba pienākumus ministrs veiks attālināti, izmantojot digitālos un telekomunikāciju līdzekļus.

ĀM pārstāvis uzsvēra, ka vienlaikus Rinkēvičam ir plānota dalība Baltijas un Ziemeļvalstu (NB8) sanāksmē 8.septembrī un 9.septembrī Tallinā, kuru darba un izskatāmo jautājumu specifikas dēļ ministrs plāno apmeklēt klātienē.

Šāda darba pienākuma pildīšana paredz atkāpes no 14 dienu pašizolācijas atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem, taču vienmēr tiek ievērota epidemioloģiskā piesardzība - gan darba braucienu laikā, gan pēc atgriešanās Latvijā, uzsvēra ministrijas preses sekretārs.

TVNET jau vēstīja, ka ceturtdien un piektdien notiek ES ārlietu ministru neformālā tikšanās Berlīnē, kuras laikā plānots apspriest notiekošo Baltkrievijā un iespējamās ES sankcijas.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu