Sestdienas horoskops: prasme rast kompromisus izrādīsies ļoti būtiska. Nestrīdieties!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 29. augustam.

AUNS Ieteicams laiku pavadīt ģimeniskā, pēc iespējas mierīgākā gaisotnē. Šis brīdis nav īsti piemērots saviesīgu pasākumu apmeklēšanai. Lielāku baudu sniegs ģimenes klātbūtne, atvasīšu rosība.

VĒRSIS Būsi apņēmības pilns veltīt laiku mājas saimnieciskajiem darbiem, tās labiekārtošanai. Ja vēlies, vari doties uz veikalu, iegādāties visu nepieciešamo nelieliem remonta darbiem, mājokļa komfortam.

DVĪŅI Būsi nedaudz ass attiecībā pret mājiniekiem. Spurainais garastāvoklis būs skaidrojams ar neizdevušos darījumu vai solījumu, kuru būsi piemirsis izpildīt. Spriedzi labāk noņem ar fiziskām aktivitātēm!

VĒZIS Spēsi pielāgoties mājinieku vajadzībām, vienlaikus pārāk neapspiežot savas vēlmes. Prasme rast kompromisus izrādīsies ļoti būtiska, tā uzlabos mikroklimatu ģimenē, savstarpējo sapratni.

LAUVA Šodien nevajadzētu skaidrot nopietnus attiecību jautājumus, jo tavs un otrās pusītes noskaņojums nebūs piekāpīgs. Šim brīdim vairāk piemērota mierīga, nesteidzīga atpūta, laika pavadīšama brīvā dabā.

JAUNAVA Nesenie notikumi var likt aizdomāties par to, kāpēc viss notiek tieši tā un ne citādi. Pienācīgi izanalizējot situāciju, vari nonākt pie vērtīgām atziņām, kas palīdzēs tavu dzīvi padarīt vieglāku.

SVARI Var izrādīties, ka šobrīd būsi viegli aizvainojams. Mājinieki negribot pārbaudīs tavu jūtīguma pakāpi. Centies viņiem likt manīt, ka šobrīd vēlies pabūt viens, sakārtot savu iekšējo pasauli, uztveri.

SKORPIONS Tu lieliski sapratīsies ar atvasītēm, spēsi iegūt viņu uzticēšanos. Visticamāk, jaunākā paaudze sadūšosies vērsties pie tevis pēc padoma. Savā nostājā būsi pacietīgs, iejūtīgs, saprotošs.

STRĒLNIEKS Lai gan ideju, kā pavadīt brīvdienu, būs pilna galva, reālas gribēšanas tās īstenot var nebūt. Liela daļa Strēlnieku ļausies slinkuma vilinājumam. Galu galā gana ir strādāts, var taču atļauties arī ko tādu.

MEŽĀZIS Ejot sabiedrībā, apmeklējot saviesīgos pasākumus, vari pavisam nejauši iepazīties ar ietekmīgiem cilvēkiem, izveidot jaunus lietišķos kontaktus. Attiecībās ar otro pusīti būsi maigs un gādīgs.

ŪDENSVĪRS Vēlēsies uzlabot omu. Tāpēc vai nu pats organizēsi nelielu ballīti, vai arī meklēsi to, kas ir izklaides vietu “ēdienkartē”. Neskatoties uz to, ko būsi izvēlējies, laiku izdosies pavadīt lustīgā garā.

ZIVIS Labprāt izmantosi iespēju atpūsties pie jūras, izbaudīt viļņu šalkoņu, sauli un smaidīgus cilvēkus. Arī tuvinieki būs līdzīgās vēlmēs, kas nozīmē - ģimenes izbraukums gluži vai garantēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu