Horoskopi visai nedēļai (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes no 31. augusta – 6. septembrim.

AUNS Nedēļas sākumā vēlēsies lielāku brīvību it visā. Ja tev tiks dota pietiekami liela neatkarība, tu pats varēsi plānot savu darba grafiku, vairāk vai mazāk noteikt attiecību gaitu, tad par panākumiem tev nebūs jāsūdzas! Nedēļas otrajā pusē vairāk aizdomāsies par turpmāko karjeras attīstību, materiālo bāzi. Kāds Auna zīmes pārstāvis var nolemt apsvērt citas darba iespējas. Nedēļas nogalē būsi jautrs, sabiedrisks, meklēsi aizraujošus piedzīvojumus.

VĒRSIS Centies vairāk koncentrēties uz sev svarīgo un nenovērst uzmanību ar maznozīmīgām blakus lietām. Neskatoties uz apkārt valdošo steigu, haosu, tev lieliski izdosies tikt pie kārotā. Lai attiecības ar līdzcilvēkiem ritētu harmoniskākās sliedēs, pacenties atturēties no uzstājības, būt pielaidīgāks pret citu nepilnībām. Mīlas dzīve šonedēļ var nest pārsteigumus. Kādi tie būs, lielā mērā atkarīgs no tā, kā spēsi noskaņoties kopdzīvei, cik pretimnākošs būsi.

DVĪŅI Būsi ideju pilns. Tavs galvenais uzdevums – izfiltrēt, kura no iecerēm ir patiesi vērta, lai tai veltītu savu laiku, naudu un enerģiju! Zināmu atbalstu var sniegt kolēģi. Sevišķi vecāka gada gājuma līdzgaitnieki spēs dalīties ar tevi patiesi vērtīgos padomos. Analītiskā darba veicējiem jābūt piesardzīgākiem ar garīgo slodzi, jo tava nervu sistēma nav no titāna. Centies vairāk laika pavadīt tīkamās nodarbēs, būt kopā ar otro pusīti romantiskās noskaņās.

VĒZIS Šonedēļ lieti noderēs tavas psihologa dotības, spēja saprasties ar jaunāko paaudzi. Atvasītes var pārsteigt ar saviem nākotnes plāniem, par kuriem jutīsies vienlaikus lepns un nedaudz sašutis. Darba gaitas solās būt veiksmīgākas tiem Vēžiem, kuri nodarbojas ar celtniecības lietām, transporta jomu un ēdināšanas biznesu. Ģimenes dzīvē svarīgākais liksies nodrošināt tuviniekiem bezrūpīgu, pārtikušu ikdienu. Piemērotākā atpūta būs relaksēšanās pie kādas ūdenstilpes.

LAUVA Nedēļas pirmā puse vairāk piemērota radošām lietām, ar mākslu saistītiem projektiem, labdarības pasākumiem. Tavas oratora un aktiera dotības neapšaubāmi palīdzēs vieglāk tikt pie kārotā. Nedēļas otrā puse būs kā radīta lietišķām aktivitātēm. Tu droši vari kārtot juridiskus jautājumus, organizēt pārrunas ar augstākstāvošajiem, doties uz valsts iestādēm. Brīvdienās vēlams novilkt treknu finiša līniju darbam un vairāk laika pavadīt, relaksējoties ar ģimeni, baudot dabu, lauku tūrismu.

JAUNAVA Tev derētu veltīt nedēļas sākumu, lai tiktu skaidrībā ar personīgo dzīvi, attiecībām ar tuviniekiem, otro pusīti. Spēsi vieglāk izprast otru, rast nepieciešamos kompromisus. Nedēļas vidū nāksies visu uzmanību koncentrēt profesionālajai jomai. Sevišķi spilgti to izjutīs Jaunavas, kuras saistītas ar menedžmentu, tirgus finansiālo analīzi un grāmatvedību. Nedēļas izskaņā kādu brīdi vēlēsies pabūt vienatnē, sakārtot domas, saprast tālāko virzību dzīvē. Līdzko būsi ticis galā ar psiholoģiskajām niansēm, noskaņojums mudinās baudīt sabiedriskās dzīves labumus.

SVARI It visā vēlēsies ieturēt mērenību un harmoniju. Visticamāk, ar savu nosvērto nostāju piesaistīsi līdzgaitniekus, kuri vēlēsies līdzināties tev, izprast tavu dzīves filozofiju. Šonedēļ droši vari risināt finansiāla un materiāla rakstura jautājumus. Saskarsmē ar kolēģiem būsi korekts un ieturēts. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, radīsi par sevi paliekošu iespaidu. Mīlas frontē alksi pēc kaislībām, erotisko vēlmju piesātinājuma.

SKORPIONS Šī izrādīsies, kā sava veida pārbaudījumu nedēļa. Taču tu būsi gatavs izaicinājumiem un burtiski intuitīvi jutīsi, kas ir jādara, lai tiktu pie rezultātiem. Tev vajadzētu pēc iespējas vairāk likt lietā sev piemītošo stratēģa talantu, kā arī domu spēku. Tici vai ne, bet, intensīvi koncentrējoties uz savu mērķi, mēs dažkārt varam to savā veidā pievilkt tuvāk, padarīt pieejamāku. Privātajā dzīvē viss pamazāk ritēs savu gaitu. Tevis un mīļotā cilvēka starpā valdīs sapratne, pievilkšanās.

STRĒLNIEKS Veiksme smaidīs biznesa pasaules Strēlniekiem. Ar savu harismu, drosmīgajām un attapīgajām idejām pārsteigsi ne vienu vien lietišķo partneri. Nedēļas otrajā pusē iespējami negaidīti komandējumi, ārzemju braucieni. Vides maiņa palīdzēs citādi palūkoties uz lietām, rast risinājumu līdz šim sasāpējušiem darba jautājumiem. Privātajā dzīvē vēlmes var nedaudz pārspēt iespējas, tas gan tevi neapstādinās mēģināt sasniegt kāroto. Galvenais, sabalansē savas vajadzības ar partnera gribu.

MEŽĀZIS Jāstrādā būs daudz, taču tev tas nebūs nekāds pārsteigums, drīzāk sava veida izaicinājums, sevis pierādīšana. Citu vidū izcelsies ar apdomību, tālredzību un spēju savākties emocionāli saspringtākos momentos. Taču būs brīži, kad tev vajadzēs dzirdēt mīļotā cilvēka uzmundrinājumu, sajust morālo atbalstu. No profesionālajiem pienākumiem brīvajos brīžos labprāt pavadīsi laiku divvientulībā ar laulāto, izbaudīsi dabas tuvumu.

ŪDENSVĪRS Tevi saistīs viss jaunais, neizzinātais. Labprāt apmeklēsi dažādus kursus, seminārus, dosies uz domubiedru saietiem, lai uzklausītu citu pieredzi, pasaules redzējumu. Darba lietās spēsi itin viegli tikt galā ar ikdienas pienākumiem, brīvo laiku veltot ne tikai zināšanu apvāršņu paplašināšanai, bet arī kopīgai laika pavadīšanai ar mīļoto. Nedēļas nogalē daži Ūdensvīri noorganizēs spontānu ballīti, kura finālā izvērtīsies varen lustīgā pasākumā.

ZIVIS Pirms ķeries klāt jauniem darbiem, projektiem, zvaigznes silti iesaka novest līdz galam iesāktos pienākumus. Šonedēļ rezultātus galvenokārt nodrošinās sistemātiska, secīga rosība, iztiekot bez radošā haosa. Sevišķi piesardzīgam vajadzētu būt juridiskajās lietās, rūpīgāk jāseko līdzi, vai tiek ievērotas visas birokrātiskās normas. Materiālajā ziņā daudz kas būs atkarīgs no veiksmes, labvēlīgas apstākļu sakritības. Brīvdienās padomā par savu dzīvesveidu. Ir vērts tajā integrēt veselīgāku ēdienkarti, regulārākas fiziskās aktivitātes, zāļu vannas vai pirts procedūras.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu