Pieci notikumi un lietas, kam šogad aprit 20 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Raksta turpinājums
Foto: Reuters/AFP/AP/ScanPix

Tieši pirms divdesmit gadiem, 2000. gada 1. septembrī pie lasītājiem nonāca TVNET - viens no pirmajiem interneta medijiem Latvijā. Diemžēl sākotnēji iecerēto grandiozo jubilejas svinību plāni pandēmijas dēļ mums šogad bija jāmaina, taču tas neliedz šodien atskatīties uz to, kas tad vēl pirms divdesmit gadiem zīmīgs un interesants notika pasaulē. 

Jāpiebilst, ka pāris nedēļas iepriekš, 15. augustā tautās palaists arī portāls Apollo.lv, kurš oficiāli prezentēts sabiedrībai 30. augustā. Šobrīd Apollo.lv ietilpst TVNET Mediju grupas sastāvā. 

Tātad, pārkāpjot tūkstošgades slieksni, pasaule neaizgāja bojā, kā prognozēja vairākas pastardienas sektas - cilvēku skaits uz šīs planētas pirmo reizi pārsniedza sešus miljardus, par ASV prezidentu kļuva vientiesis Džordžs Bušs, savukārt Krievijā varas grožu pārņēma Vladimirs Putins, TV skatītāju prātus nodarbināja realitātes šovs "Survivor" ("Izdzīvotājs"), savukārt Latvijā oficiāli sākās sarunas par iestāšanos Eiropas Savienībā, atklāts pirmais veikals "Elvi" un tirdzniecībā nonāca mobilo telefonu priekšapmaksas karte "Okarte". 

Raksta turpinājums
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu