"Rimi" pārtikas ražošanas ceha darbiniekam Daugavpilī atklāts Covid-19 (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Papildus drošības pasākumi "Covid-19" ierobežošanai tirdzniecības centra "Alfa" veikalā "Rimi".
Papildus drošības pasākumi "Covid-19" ierobežošanai tirdzniecības centra "Alfa" veikalā "Rimi". Foto: Evija Trifanova/LETA

Mazumtirdzniecības ķēdes "Maxima" veikals Olainē nav vienīgais, kurā darbiniekam konstatēta saslimšana ar Covid-19 - dienu iepriekš līdzīga liga piemeklējusi konkurentu veikalu "Rimi" Daugavpilī.  

Kā pirmdien vēstīja LTV "Panorāma", arī kādam mazumtirgotāja "Rimi Latvia" ražošanas ceha darbiniekam Daugavpilī aizvadītajā ceturtdienā atklāta Covid-19 saslimšana.

Uzņēmuma pārstāve Elīna Šakirova skaidroja, ka Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC) bija noteicis visas iespējamās kontaktpersonas - tiešā kontaktā bijuši četri darbinieki. Visi veica Covid-19 testu un tie visi bijuši negatīvi.

Darbinieki ir devušies pašizolācijā. Pēc nedēļas tiks veikts atkārtots tests. Ja tas būs negatīvs, cilvēki varēs atgriezties darbā.

SPKC norāda, ka abos veikalos klientiem vajadzētu rūpīgi izvērtēt savu apmeklējumu - ja vizīte veikalā nav bijusi ilgāka par 15 minūtēm un kontakts ar darbiniekiem nav bijis tuvāks par diviem metriem, inficēšanās risks ir zems, taču speciālisti aicina savu veselību un, ja parādās saslimstības simptomi, pieteikties bezmaksas Covid-19 testam.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu