Trešdienas horoskops. kas tevi gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 2. septembrim.

AUNS Mēness Zivju zīmē var padarīt tevi jūtami emocionālāku. Pielūko, lai tavs ugunīgais temperaments nerod izpausmi neatbilstošās situācijās. Lieko spriedzi vislabāk palīdzēs noņemt sportiskas aktivitātes.

VĒRSIS Radīsies vēlme vairāk uzmanības veltīt ģimenei, jo īpaši atvasītēm. Tas nozīmē, kāds Vērsis gādās par jaunu rotaļlietu bērniem, cits nolems paņemt brīvdienu, lai kopīgi dotos bezrūpīgā atpūtā.

DVĪŅI Šobrīd vajadzētu ieturēt mērenāku darba ritmu, necensties par katrām varītēm paveikt pēc iespējas vairāk. Šoreiz lielāku nozīmi spēlēs kvalitāte, nevis kvantitāte. Pēc darba dodies nelielā pastaigā.

VĒZIS Nav izslēgti zīmīgi sapņi, pat vīzijas. Šobrīd noteikti ir vērts ieklausīties intuīcijā, neļaut racionālajam domāšanas veidam nomākt sirdsbalss sacīto! Uzlabosies saskarsme ar otro pusīti.

LAUVA Emocijas piepildīs tavu dvēseli. Nebūs nekāds brīnums, ja sajutīsi nepieciešamību no sirds izrunāties ar kādu no uzticamākajiem paziņām, radiniekiem. Darba lietās kardināli jaunumi nav gaidāmi.

JAUNAVA Tieksies pēc novērtējuma darba gaitās. Ja saņemsi kārotās uzslavas no priekšniecības, būsi enerģijas un entuziasma pilns. Savukārt, ja sasniegumi netiks ievēroti, būs pagrūti saņemties tālākajiem darbiem.

SVARI Lieliski spēsi iejusties jebkurā situācijā, izprast lietas, kuras līdzgaitnieki gaida no tevis. Tiekoties ar jauniem sadarbības partneriem, der apzināties, ka pirmais iespaids var izrādīties pats precīzākais.

SKORPIONS Daudz kas būs atkarīgs no apkārtējo atbalsta un prasmes saprasties ar diametrāli pretēju uzskatu piekritējiem. Esi atvērtāks pret pārmaiņām, nebaidies pamēģināt līdz šim neapgūtas metodes.

STRĒLNIEKS Tā īsti nespēsi apzināties, ko patiesībā vēlies, jo īpaši tas būs jūtams ar privāto dzīvi saistītajās niansēs. Lai neradītu liekus sarežģījumus, šobrīd nevajadzētu īstenot krasas pārmaiņas.

MEŽĀZIS Apstākļi būs tev labvēlīgi, sevišķi, lai īstenotu ikdienišķos pienākumus, saprastos ar sadarbības partneriem. Kopdzīvē ar mīļoto cilvēku tieksies pēc sapratnes, dvēseliskās saiknes.

ŪDENSVĪRS Modīsies jūtama iedvesma, kura burtiski pacels spārnos. Lieliskais noskaņojums ļaus pilnvērtīgi īstenot radošās ieceres. Taču tas vienlaikus var padarīt tevi neuzmanīgāku lietišķajās aktivitātēs.

ZIVIS Ja esi saistīts ar medicīnu, labdarību vai psiholoģiju, zini, ka šis ir tavs brīdis. Droši vari iesaistīties jaunos projektos iepriekš minētajās nozarēs, kā arī pievērsties ar dzīves radošo, filozofisko pusi saistītajam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu