"Nuggets" septītajā spēlē galotnē pārspēj "Jazz" komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Denveras "Nuggets" basketbolisti naktī uz trešdienu (Latvijas laiks) sasniedza Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu otro kārtu. 

"Nuggets" vienība Rietumu konferences ceturtdaļfināla izšķirīgajā, septītajā spēlē ar 80:78 galotnē pieveica Jūtas "Jazz", sērijā svinot uzvaru ar 4-3. 

Cīņa ritēja ļoti līdzīgi. Sērijai punktu pielika serbs Nikola Jokičs, kurš 27,8 sekundes pirms finālsirēnas realizēja divpunktu metienu. "Jazz" vēl bija iespēja atspēlēties, taču rezultāts uz tablo vairs nemainījās. Pēc Maika Konlija tālmetiena bumba izgriezās no groza stīpas. 

Uzvarētāju sastāvā Jokičs iemeta 30 punktus un savāca 14 atlēkušās bumbas, Džamals Marejs pievienoja 17 punktus. 

Tikmēr "Jazz" rindās Donovans Mičels izcēlās ar gūtiem 22 punktiem un 9 bumbām zem groziem, bet francūzis Rūdijs Gobērs iemeta 19 punktus un izcīnīja 18 bumbas. 

Denveras komanda sērijā atradās iedzinēja lomā ar 1-3, bet pēc tam uzvarēja trīs mačos pēc kārtas un nodrošināja vietu Rietumu konferences pusfinālā. "Nuggets" ir vien 12. komanda NBA vēsturē, kas atspēlējusies no 1-3. 

Rietumu konferences pusfinālā "Nuggets" spēkosies ar Losandželosas "Clippers", kas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā ar 4-2 pieveica Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu