Sestdienas horoskops: zvaigznes iesaka dienu pavadīt aktīvi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pexels

Horoskops sestdienai, 5. septembrim.

AUNS Būsi nasks uz fiksajām idejām, taču tās nebūt nav vēlamas, jo var nest zaudējumus. Ieteicams atturēties no veikala apmeklējuma un vairāk laika veltīt ģimenei, mājas saimnieciskajiem darbiem.

VĒRSIS Būsi rosīgs, labprāt nedaudz pastrādāsi mājas apstākļos, sagatavosies drīza projekta īstenošanai. Dienas otrajā pusē droši vari doties kopā ar mīļoto cilvēku baudīt mākslas pasaules labumus.

DVĪŅI Tas, ko iesāksi, būs atkarīgs no tava piedzīvojumu meklētāja gara. Proti, ja tas nav diez ko izkopts, dienu pavadīsi salīdzinoši mierīgās noskaņās. Taču jestrākie Dvīņi šodien “spridzinās” uz nebēdu.

VĒZIS Nevajadzētu ļaut emocijām ņemt virsroku, esi savaldīgāks gan pret otro pusīti, gan atvasītēm. Lai līdzsvarotu iekšējo pasauli, vari pievērsties jogai, meditācijai vai doties pastaigā gar jūru.

LAUVA Kādai Lauvai šī var izrādīties nozīmīga diena tieši materiālajā plānā. Pilnīgi iespējams, radīsies jaunas biznesa idejas, kuras prasīs tūlītēju rīcību. Varbūt jau šobrīd sāksi meklēt sponsorus, atbalstītājus.

JAUNAVA Aizmirsti par darbu un pilnībā izbaudi atpūtu, ģimenes dzīves labumus. Neaizraujies ar grādīgo dziru, jo tā var izcelt tavas negatīvās rakstura īpašības. Vakarpusi ieteicamāk pavadīt mājas atmosfērā.

SVARI Daudz uzmanības veltīsi otrajai pusītei, par ko partneris būs tikai iepriecināts. Varbūt kopīgi dosieties izbraucienā vai nolemsiet sarīkot mājas ballīti tuvākajiem draugiem. Būsi pats jautrības iemiesojums.

SKORPIONS Pēc nedēļas darba maratona būsi jūtami “izšāvies”, un tev vajadzēs uzlādēt baterijas. Tāpēc ieteicams pabūt vienatnē, klusumā, kā nākas izgulēties. Pēcpusdienā vari pievērsties nelielai vingrošanai.

STRĒLNIEKS Tu šobrīd vairāk pielāgosies apkārtējiem. Ja otrā pusīte vēlēsies kurp doties, tad tā arī darīsi kompānijas pēc. Esot sabiedrībā, izcelsies ar lielisku humora izjūtu un saskarsmes prasmēm.

MEŽĀZIS Emocionālajā ziņā saspringta diena. Iespējams, nebūs viegli atslēgties no darba lietām, taču, ja būsi neatlaidīgs, tev agri vai vēlu tas izdosies! Mīļotā cilvēka klātbūtne noteikti veicinās tīkamas sajūtas.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka dienu pavadīt aktīvā veidā. Gan sportiska rakstura nodarbes, gan fizisks darbs ļaus lieliski atbrīvoties no uzkrātā stresa, saspringuma. Ja ir iespējas, izmanto masāžas pakalpojumus.

ZIVIS Savu privāto dzīvi turēsi kā aiz atslēgas, taču šoreiz būtu labi, ja tu izrunātos par attiecībās notiekošo ar uzticamu cilvēku, uzklausītu viņa padomus. Mēness Auna zīmē palīdzēs tev vieglāk atraisīties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu