Runā jaunā Nissan Juke saimnieces: mans ģēnijs mani nekad nav pievīlis (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Elita un Nissan Juke neilgi pēc iegādes brīža
Elita un Nissan Juke neilgi pēc iegādes brīža Foto: No personīgā arhīva

Evija Veidemane, kaut arī jaunā Nissan Juke īpašniece ir tikai vienu mēnesi, par to runā aizrautīgi un pārliecinoši. Galu galā autovadītājā ar divdesmit septiņu gadu pieredzi ir vērts ieklausīties, vai ne? Uzzini, kāpēc viņa izvēlas Nissan Juke jaunās paaudzes modeli!

Vārds – Evija Veidemane

Nodarbošanās - zobārste

Nissan Juke īpašniece vienu mēnesi

Auto krāsa – "sarkanā saulrieta"

Evijas ceļš ar jauno Nissan Juke automašīnas modeli krustojās, kad viņa mērķtiecīgi sāka meklēt "džipveidīgu" sabiedroto savās aktīvajās ikdienas gaitās. "Jau ilgi loloju sapni par jaunu auto un zināju, kurā virzienā vēlos meklēt," par iegādes procesu runā Evija.

“Manam auto bija jābūt ērtam, ar plašu salonu. Noturīgam uz ceļa. Tā kā man patīk spēks un jauda, es šīs īpašības personificētu vienā vārdā - “muskuļots”!”

Patiesībā izvēles ceļš dāmai nebija sarežģīts, jo Evijas dzīvesdraugam jau bija personīga pieredze ar iepriekšējās paaudzes "Nissan Juke" automašīnu. Tā kā tā bija pozitīva un uzticama, viņš ieteica Evija veikt testa braucienu ar jauno automašīnas modeli.

"Pieteicos testa braucienam, kura laikā izvērtēju visus auto plusus un mīnusus pēc savām personīgajām sajūtām gan kā pasažieris, gan arī kā šoferis. Kā saka – viss, kas domāts mums, nāk viegli un bez sarežģījumiem – tā arī notika ar šā auto iegādi. Tagad varu tikai braukt un baudīt pareizo izvēli," stāsta Nissan Juke īpašniece.

Evija: Nissan Juke modelis ir izcils ne tikai dāmām, es pat teiktu – tas ir pāra auto, lai ceļotu pa Latvijas ceļiem un neceļiem
Evija: Nissan Juke modelis ir izcils ne tikai dāmām, es pat teiktu – tas ir pāra auto, lai ceļotu pa Latvijas ceļiem un neceļiem Foto: No personīgā arhīva

Kas tad ir tas, kas savaldzināja Eviju? “Man ļoti patīk, ka auto ir liels atbalsts pašā braukšanas procesā! Gan kruīza kontrole, gan kameras, gan gaismas. Patīk auto salona plašums un, protams, pats auto dizains,” stāsta Evija.

Vai ir kas tāds pie kā ir jāpierod, vadot ikdienas dzīves ritmu ar auto? "Automātiskā frontālās sadursmes bremžu sistēma - ir  tas, pie kā nedaudz ir jāpierod. Tomēr, jo biežāk brauc, jo vairāk sarodu ar auto un iemācos, kas ir tas, kas mašīnai patīk un nepatīk; gluži kā man pašai un ikvienam no jums. Drošība tomēr ir svarīgākā lieta un auto par to rūpējas."

Uzminiet, kā Evija dēvē savu sulīgi sarkanās krāsas auto?

“Auto ir mans ģēnijs. Jaunais Juke ir ģēnijs! Es viņu tieši tā arī uzrunāju. Nissan Juke modelis ir izcils ne tikai dāmām, es pat teiktu – tas ir pāra auto, lai ceļotu pa Latvijas ceļiem un neceļiem. Saku to droši, jo mans Ģēnijs mani nav pievīlis uz ceļa...”

Skaties video TVNET Izklaides sadaļas redaktores Kristas Garančas Nissan Juke auto testu!

Raksts tapis sadarbībā ar Nissan.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu