Rīgā samazinās dīzeļdegvielas cena, Viļņā pieaug benzīna cena

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
"Statoil" degvielas uzpildes stacija.
"Statoil" degvielas uzpildes stacija. Foto: Ieva Čīka/LETA

Septembra pirmajā nedēļā Baltijas valstīs degvielas cenām novērotas nelielas svārstības - Rīgā saruka cena dīzeļdegvielai, tikmēr Viļņā pakāpās cena benzīnam, bet Tallinā degvielas cenas praktiski nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,139 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1% - līdz 1,029 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,9% - līdz 1,116 eiro par litru, tikmēr dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 0,976 eiro par litru.

Tallinā benzīna un dīzeļdegvielas cenas nemainījās un "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīns maksāja 1,259 eiro par litru, kamēr dīzeļdegviela - 0,999 eiro par litru.

Autogāzes cenas arī šonedēļ Rīgā un Viļņā nemainījās, Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,535 eiro, Viļņā - 0,503 eiro. Tikmēr Tallinā autogāzes cena pieauga par 1,2% - līdz 0,574 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu