Ar tēlniecības instalācijām Rīgas centrā atklāta "Baltā nakts"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Ar Tēlniecības kvadriennāles objektu un masku parādi Rīgā, Tallinas ielas kvartālā sācies mūsdienu kultūras forums "Baltā nakts", kas kopumā interesentiem piedāvā trīsdesmit projektus. Aplūko foto!

Parāde vienlaikus ir arī laikmetīgās tēlniecības festivāla "Tēlniecības kvadriennāle Rīga 2020" atklāšana. Masku gājiens sākās plkst. 19 Tallinas ielas pagalmā un devās cauri Rīgas centram līdz Āgenskalna tirgum pa ceļam atklājot vairākus mākslas darbus.

Masku gājiens
Masku gājiens Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Foruma "Baltā nakts" programmā šogad iekļautie projekti nosedz teju visu pilsētas teritoriju, tādējādi nodrošinot pasākuma apmeklētājiem plašu un ikvienam saistošu laikmetīgās kultūras un mākslas piedāvājumu.

Gatavošanās process šī gada "Baltajai naktij" bijis izaicinājumu pilns, ņemot vērā īpašos apstākļus, kas ietekmē kultūras pasākumu norises kārtību. Pasākumu organizatoru galvenās rūpes šogad ir nodrošināt prātīgu un drošu kultūras baudīšanu. Projekti pieejami arī vairāku citu Rīgas apkaimju iedzīvotājiem, tostarp Āgenskalnā, Imantā, Ķīpsalā, Sarkandaugavā, Vecrīgā, VEF apkārtnē un citviet.

www.baltanakts.lv.

Aplūko foto no "Baltās nakts" atklāšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu