Normunds Rutulis turpina vasaru ar jaunu dziesmu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Normunds Rutulis un dejotāji Annija Glaudāne un Kristaps Vanags
Normunds Rutulis un dejotāji Annija Glaudāne un Kristaps Vanags Foto: kadrs no video

Dziedātājs Normunds Rutulis laiž klajā jaunu dziesmu un video dziesmai "Saulaina diena", kas ir pirmais singls no trim Jāņa Strazda komponētajām dziesmām Normundam Rutulim.

Iepriekš Strazds ar Rutuli sadarbojies arī vairākos citos mūzikas projektos. Sadarbība aizsākās 2008. gadā, kad Normunds aka N’Works izveidoja viņa "Ripoja akmens" remiksu. Gadu vēlāk Jānis sakomponēja Normundam dziesmu "Vēstule, ko nenosūtīt", vēl pēc pāris gadiem pavasarīgo "Ti-ti-ti" un arī Ziemassvētku dziesmu "Tikai balts". Visas trīs ar Ivara Kurpnieka vārdiem. Trīs jaunās dziesmas, no kurām pārējās divas tiks publicētas vēl šajā rudenī, ir nākamais solis viņu sadarbībā. Divām dziesmām vārdus rakstīja Kārlis Kazāks, vienai Jānis Peters.

VideoNormunds Rutulis "Saulaina diena".

"Ar Normundu man vienmēr ir prieks sastrādāties, un priecājos, ka mūsu gadiem ilgā sadarbība turpinās arī šajās trīs dziesmās, kuras cita pēc citas tiks laistas klajā," saka Jānis Strazds. "Manuprāt, dziesmā "Saulaina diena" mums ir izdevies panākt to vieglumu un pozitīvismu, ko, rakstot mūziku, biju vēlējies. Normunds kopā ar aranžētāju Kristapu Krievkalnu un lieliskajiem studijas mūziķiem ir panākuši jaudīgu, pozitīvu uz uzlādējošu skanējumu. Un klips ir izdevies vienkārši lielisks!" 

"Jāņa mūzikā ir kāds īpašs kods, kas šķietami vienkāršu melodiju ieurbj sirdī un uz palikšanu. Viņa muzikālā pasaule ir romantiska, dzidra un plaša. Mūsu muzikālās gaumes sakrīt, un tāpēc ir ļoti viegli sadarboties. Priecājos, ka mūsu pirms desmit gadiem iesāktās sarunas par Jāņa dziesmu albumu man nu jau ir ievirzījušās jaunā fāzē. Priecājos arī, ka savu kodu dziesmām piešķīra Kārlis Kazāks. Sākums lielisks," tā Normunds Rutulis

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu