TVNET 20 gadi. Dizaineres Martas Bērziņas versija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: No personīgā arhīva

Atzīmējot 20 gadu jubileju, TVNET sāk sadarbību ar Latvijas māksliniekiem - sākot ar 1. septembri, desmit Latvijas dizaineri rada katrs savu versiju par TVNET jubilejas logo. Šodien publicējam dizaineres Martas Bērziņas veikumu.

Foto: logo

Marta par sevi:

"Manuprāt, labs dizains ir tāds, kas spēj izstāstīt stāstu.

Kāds ir mans stāsts? Darbojos grafiskā dizaina lauciņā nu jau vairāk nekā 10 gadus un esmu izmēģinājusi spēkus gandrīz visās tā jomās – no plakātu, brošūru un reklāmu dizaina līdz man tuvajai animācijai, ilustrācijām un UI/UX dizainam. Patlaban visvairāk ideju un prasmju veltu UX/UI dizaina lielajiem izaicinājumiem, kur galvassāpes ir tikpat lielas, cik gandarījums par rastajiem problēmu risinājumiem; otrs tuvais virziens ir ilustrāciju veidošana. Mans lielākais prieks un lepnums ir brīži, kad izdodas domu vai ideju padarīt dzīvu, kustīgu, eksistējošu. Zinu, ko nozīmē deadline, komandas darbs un uzdevuma vadlīnijas, tomēr tikpat veiksmīgi projekti ir izrādījušies tie, kurus esmu uzsākusi pati, bez pasūtījuma un izpildes datuma.

Foto: logo

Patlaban kopā ar grafisko dizaineri Aurēliju Slīžuti darbojos komandā ar nosaukumu Kickative. Tas radās nejauši: sen lolojām ideju par platformu, kurā dizaineri tiktu kick-out no radošā bloka, bet tas nerealizējās, toties palika nosaukums – tāds, kas pašus pabaksta, pastumj pareizajā virzienā, dod vieglu spērienu, kustina un neliek mierā.

Tāpēc arī meklēju jaunas sadarbības formas – labprāt tiekos ar citiem radoši domājošiem, lai rastu jaunas idejas un veidotu projektus, kas vienam nav iespējams vai pat iedomājams, kā arī iekustinātu citas domas un stāstus."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu