Jūrmalas gatvē autobuss nāvējoši notriec gājēju un pamet notikuma vietu (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no "Degpunktā" sižeta

Otrdien Jūrmalas gatvē notriekta gājēja, kura no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

Negadījums noticis plkst.12.22. Kāda autobusa vadītājs pie pagaidām nenoskaidrotiem apstākļiem uzbrauca gājējai un aizbrauca no negadījuma vietas.

Gājēja no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Policija skaidro notikušā apstākļus.

Aģentūra LETA noskaidroja, ka nelaimē iesaistīts Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" autobuss. Kā informēja uzņēmumā, 8.septembrī ar uzņēmumu sazinājās Valsts policijas pārstāvji, lai noskaidrotu iespējamos negadījuma apstākļus, kura laikā bojā gājis cilvēks.

Lai pēc iespējas ātrāk noskaidrotu negadījuma iemeslus, tika pārskatīti video materiāli, kā arī noskaidrots iespējamais "Rīgas satiksmes" transporta līdzeklis, kas tika iesaistīts negadījumā.

Visi video materiāli, kas ir "Rīgas satiksmes" rīcībā ir nodoti izmeklēšanai, lai palīdzētu negadījuma apstākļu noskaidrošanai.

Uzņēmums izsaka līdzjūtību bojāgājušās sievietes tuviniekiem.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši 13 cilvēki un trīs gājuši bojā. Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemts 371 administratīvo pārkāpumu lēmums, tajā skaitā 142 par ātruma pārsniegšanu, pieci par agresīvu braukšanu un pieci par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu