"Bermudu divstūris" beidzot izskaidro, kā tapa dziesma ar Magones tekstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kā liecina ieskats realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, kara cirvis starp populāro grupu “Bermudu divstūris” un šovu zvaigzni Magoni nemaz nav tik ass, kā iepriekš izskanējis.

Pasākumā, kur pirmo reizi abi mākslinieki kāpa uz skatuves un  izpildīja dziesmu “Ne man Gucci, ne man Nike”, Magone ar “Bermudu" puišiem tikās aizskatuvē, un nekas neliecināja, ka šovu zvaigzne turētu ļaunu prātu uz mūziķiem.

Magone ar neviltotu interesi mūziķiem jautāja: kā tad tapusi dziesma un kur viņi šo frāzi dzirdējuši? Brālēniem Bicepsam un Tricepsam atbilde kabatā nebija jāmeklē: “Es jau tos reperus klausos, kuri visi saka – man Gucci, man Nike. Es nevaru tā teikt, jo man viņu nav. Un, kad tu pateici, ka tev arī viņu nav, es domāju – kur es biju visu šo laiku? Kāpēc es nevarēju pateikt, ka man viņu nav? Tā arī es domāju, ka šis ir ļoti labi teikts!”

Vēl vairāk – Magone “Bermudu divstūra” dalībniekus aicināja parakstīties viņas “atmiņu grāmatā”, kas tiek dota tikai īpašiem cilvēkiem. Vai tas nozīmē, ka gaidāma vēl kāda kopīga abu mākslinieku uzstāšanās?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu