LAF Krosa komisiju turpmāk vadīs Reinis Lilienšteins

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Reinis Lilienšteins
Reinis Lilienšteins Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9. septembrī, ārkārtas biedru pilnsapulcē apstiprināts jauns LAF Krosa komisijas padomes sastāvs un tās vadītājs – Reinis Lilienšteins. Par to TVNET informēja Latvijas Automobiļu federācijā.

Lilienšteins līdz šim guvis pieredzi kā dažādu autosporta veidu sportists un ir 2011. un 2012. gada Latvijas autokrosa čempions 1600 klasē. Reinis vēlāk darbojies starptautisko sacensību tehniskajā komisijā.

Citi jaunās padomes sastāva locekļi ir Jānis Kozlovskis (sportistu pārstāvis), Jānis Bergs (rallijkross), Arnis Odiņš (autokross), Mārtiņš Lapsa (tiesnešu pārstāvis), Viesturs Saukāns (folkreiss) un Modris Volksons (tehniskā komisija). Visiem ir pieredze gan darbā Krosa komisijas padomē, gan stājušies uz starta sacensībās kā sportisti, gan bijuši sacensību tiesnešu amatos.

Reinis Lilienšteins: “Esmu pateicīgs Krosa komisijas biedriem, kuri apmeklēja šo ārkārtas sapulci un izteica savu viedokli par to, kādam jābūt turpmākajam komisijas darbam. Uzskatu, ka esmu gatavs šim izaicinājumam un lielajam darba apjomam, un pilnībā ticu savai komandai, kuri pierādījuši entuziasmu un mīlestību pret šo sportu, un ir eksperti savās jomās un krosa sacensību vidē kopumā. Jau tuvākajās dienās, kad būs aizvadītas nedēļas nogales sacensības, sanāksim uz pirmo padomes sapulci, lai apzinātu šā brīža karstos punktus disciplīnās, veiktu steidzamos darbus un iezīmētu galvenos tuvākajā laikā veicamos uzdevumus.”

LAF Krosa komisijas biedru ārkārtas sapulcē fiksēts simtprocentīgs biedru apmeklējums. No 43 apstiprinātajiem biedriem par Reiņa Lilienšteina kandidatūru nobalsoja 27 biedri, bet otrs kandidāts Jānis Beļakovs savu kandidatūru atsauca. Pirms tam no amata atkāpās līdzšinējais komisijas vadītājs Gunārs Kosojs. Jaunās padomes pārstāvji, par spīti negācijām pēdējos mēnešos, izsaka pateicību iepriekšējās padomes biedriem par daudzajiem paveiktajiem un veiksmīgi iesāktajiem darbiem. Īpašs paldies Krosa komisijas vadītājai laikā no 2000. līdz 2018. gadam Intai Ulmei, kura nesavtīgi turpināja ziedot savu laiku Krosa komisijas darbam arī turpmākajos divos gados. Jāņa, Gunāra un Intas pieredze ir nenovērtējama.

Paredzams, ka Gunārs Kosojs turpinās aktīvi darboties un pārstāvēt Latviju Starptautiskās Automobiļu federācijas Off-Road komisijā, savukārt Jānis Beļakovs turpinās būt viens no vadošajiem NEZ Ziemeļeiropas zonas Kroskartu komisijas biedriem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu