Varētu padomāt, ka Čiekurkalnā filmē seriālu Kobra 11 (5)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Čiekurkalnā notikusi autoavārija. Pēc sadursmes viens auto apgāzies uz jumta
Čiekurkalnā notikusi autoavārija. Pēc sadursmes viens auto apgāzies uz jumta Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Aizvadītās ceturtdienas, tas ir, 10. septembra pusdienlaikā Čiekurkalna 2.līnijas un 2.šķērslīnijas krustojumā notika visai iespaidīgs negadījums. Tā rezultātā viens no automobiļiem labāko vācu spriedzes seriālu tradīcijās aizlidoja pa gaisu un apgāzās uz jumta.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta 5. daļas vada komandieris Aleksejs Kudrjašovs, kas kopā ar kolēģiem ātri vien pēc aculiecinieku izsaukuma ieradās notikuma vietā, stāsta, ka tur viens auto gulējis uz jumta, otrs stāvējis uz riteņiem, bet pasažieri jau pašu spēkiem bija izkļuvuši no cietušajiem spēkratiem. Pēc viņa teiktā NMPD brigāde veikusi avārijā iesaistīto personu apskati un secinājusi, ka tām nav nekādu veselības problēmu.

Turpat notikuma vietā pie apgāztā “Nissan” raidījums “Degpunktā” sastapa kādu kundzi, kas atradās pie mašīnas stūres, un vīru, kurš avārijas brīdī sēdēja pasažiera vietā. Jautāta, kā negadījums noticis, “Nissan” vadītāja norāda, ka otra auto vadītājs “nesies” pilnā ātrumā pa šķērsielu.

Avārijā iesaistītā “Volvo” vadītājs vainu nenoliedz un apzinās, ka viņam nāksies atbildēt par avārijas izraisīšanu. “Mana kļūda bija tajā, ka neapstājos pie STOP zīmes. Piebremzēju, braucu ārā. Nezinu, kāpēc es nepamanīju to mašīnu, bet nu,” taisnojas “Volvo” vadītājs Jevgeņijs.

Uz jautājumu, vai viņš esot piebremzējis, “Volvo” vadītājs lakonisks. “Nu, man ātrums bija, varbūt pieci kilometri stundā. Es trāpīju viņai tieši pa riteni, un kā tas notika, tā auto uzreiz apgāzās,” viņš pauž, piebilstot, ka galvenais, ka visi dzīvi un veseli.

“Kad tā mašīna sāka gāzties, es nezinu, pārbijos, ka viss beigsies daudz bēdīgāk,” viņš atzīst.

Avārijas dēļ vairāk nekā stundu šajā Čiekurkalna otrās līnijas posmā bija pilnībā bloķēta satiksme.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu