Repera anša "Palladium" koncerts sadalīts divos atsevišķos vakaros (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
ansis
ansis Foto: publicitātes

Publisko pasākumu noteikto ierobežojumu dēļ anša solo koncerts, kurš 7. novembrī bija paredzēts koncertzālē "Palladium", tiek pārcelts un sadalīts divos jaunos koncerta datumos - 20. un 21. novembrī, un katrā no vakariem to varēs apmeklēt pulcēšanās ierobežojumos atļautais cilvēku skaits, kurš šobrīd koncertzālē "Palladium" ir 560, informē rīkotāji.

Biļešu īpašniekiem, kuri biļetes uz koncertu iegādājušies 2019. gadā, biļetes būs derīgas uz 21. novembra koncerta datumu, savukārt tiem, kuri iegādājušies biļetes 2020. gadā, biļetes būs derīgas uz 20. novembra koncerta datumu. Visas iegādātās biļetes būs derīgas automātiski un papildu maiņa uz jaunajiem koncerta datumiem nebūs jāveic. Jautājumu vai neskaidrību gadījumā par biļetēm lūgums rakstīt uz info@bdg.lv.

ansis ir vienreizēja parādība ne tikai Latvijas hiphopā, bet, daudzuprāt, Latvijas mūzikā kopumā. Viņa mūziku retais klasificētu kā plašākai publikai radītu, taču, neskatoties uz to, ansis šobrīd ir viens no pēdējo gadu klausītākajiem latviešvalodīgajiem mūziķiem, konkurējot ar lielākajiem vārdiem latviešu populārajā mūzikā. Guvis gan mūzikas kritiķu atzinību (“Zelta mikrofona” divkārtējs laureāts, “Austras balvas” nominants), gan spējis saglabāt pieaugoši nozīmīgu lomu Latvijas repa skatuvē kā viens no visu laiku liriski un tehniski spēcīgākajiem reperiem valstī.

Papildus tirdzniecībā "Biļešu serviss" tīklā ir pieejams ļoti ierobežots skaits biļešu uz abiem koncerta datumiem.

Foto: Koncertsezonas atklāšana Fon Stricka villas dārzā: ansis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu