Horoskopi visai nedēļai

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 14. - 20. septembrim.

AUNS Nav izslēgts, vairāk alksi pēc atpūtas, bezrūpīgas dzīves, nevis nopietnas neatlaidīgas strādāšanas. Un patiesi, arī no astroloģiskā viedokļa labāk vairāk laika veltīt vaļaspriekam, ģimenei, atvasīšu skolas gaitām. Darba jomā daudz jūtamāk sekmēsies labi zināmi, ierasti darbi. Šoreiz jauni izaicinājumi var sagādāt negaidītus sarežģījumus, prasīt daudz vairāk pūļu, laika nekā sākotnēji plānots. Tev noteikti vajadzētu būt piesardzīgākam, kārtojot ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus! Attiecībās ar otro pusīti valdīs patīkama, atraisīta gaisotne.

VĒRSIS Šonedēļ vairāk nekā citkārt būsi izsalcis pēc krāšņām emocijām, dzīves romantiskās, erotiskās puses. To neapšaubāmi pamanīs arī tava otrā pusīte, taču viņa šajā kontekstā var izrādīt nedaudz atturīgāku nostāju – tātad jums savā starpā būs jāmeklē zelta vidusceļš. Darba lietas virzīsies uz priekšu nemainīgā tempā. Tu pratīsi sakārtot darāmos pienākumus tā, lai nebūtu vienu dienu jāraujas melnās miesās un otru jāsēž bezdarbībā, it visā tiks ievērota mērenība! Nedēļas nogale piemērota atpūtai ārpus mājas.

DVĪŅI Jau atkal meklēsi iespējas apgūt jaunas zināšanas, paplašināt domubiedru loku, iegūt interesantu pieredzi. Kādam Dvīņu zīmes pārstāvim tas iezīmēs aizraujošu komandējumu, pieredzes apmaiņas braucienu, citam interesējošos kursus, seminārus. Katrā ziņā šonedēļ par garlaicību tev nenāksies sūdzēties! Tu lieliski sapratīsies ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, līdz ar ko brīvajiem Dvīņiem būs it labas iepazīšanās iespējas. Nedēļas nogali atļaujies veltīt vienīgi savām interesēm, vajadzībām.

VĒZIS Pienākumu nasta būs diezgan jūtama. Tā var atsaukties uz pašsajūtu, nervu sistēmu. Sevišķi spilgti to izjutīs intelektuālā darba veicēji. Lai neiedragātu veselību, tev būs jāietur garākas pauzes starp darba cēlieniem, brīvais laikās jāpavada, pievēršoties tīkamai izklaidei ar fizisko aktivitāšu pieskaņu. Viens no labākajiem atpūtas veidiem var izrādīties dejošana, peldēšana, kā arī joga, meditācija. Kādam Vēža zīmes pārstāvim var aktualizēties ar mantojumu un ar to saistītie juridiskie jautājumi. Lai sekmīgāk tiktu galā ar tiem, derētu izmantot zināma, pieredzējuša jurista pakalpojumus.

LAUVA Tev liksies patiesi svarīgi uzturēt labas attiecības ar kolēģiem, un šajā ziņā tu nekļūdīsies! Draudzīgs, izpalīdzīgs un radošs mikroklimats kolektīvā tikai veicinās ražīgumu, ļaus ikdienas darbus paveikt daudz vienkāršāk. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem esi lietišķāks, atturies no divdomīgiem izteicieniem, piparota humora, labāk izmanto pārdomātu argumentāciju, pārbaudītus faktus. Mīlas dzīvē šonedēļ varēsi baudīt kaislību uzplūdus, erotiskos priekus. Iespējams, brīvdienās nolemsiet kopīgi ar otro pusīti doties romantiskā ceļojumā.

JAUNAVA Nedēļu iesāksi uz aktīvas nots. Spēsi tikt galā ar dažāda rakstura pienākumiem, sekmīgi risināt pārrunas ar priekšniecību, sadarbības partneriem. Nebūs nekāds brīnums, ja liksi pamatus daudzsološam biznesa projektam. Kāda Jaunava aizdomāsies par veselīgāku dzīvesveidu, atteikšanos no kaitīgiem ieradumiem. Nedēļas otrajā pusē tu vairāk ļausies pārdomām par dzīvi, attiecību lietām. Radīsies vēlme izrunāties ar partneri, saprast, vai jūs līdzīgi raugāties uz kopīgo nākotni. Iespējams, lemsiet par labu kopdzīves kvalitātes uzlabošanai.

SVARI Kāds Svaru zīmes pārstāvis var sajusties apātisks. Radīsies sajūta, ka apkārt

notiekošais ir nedaudz apnicis, tas sāk nogurdināt, padarīt nomāktu. Dvēsele tā vien prasīs jaunus izaicinājumus, pamanāmākus sasniegumus. Taču steigties ar kardināliem pavērsieniem nedz profesionālajā, nedz privātajā dzīvē nevajadzētu. Panākumi solās doties rokās tiem, kuri ieturēs mērenību un apdomu it visā! Zvaigznes neliegs tev pārmaiņu iespējas, taču tās nebūs tik grandiozas, kā tev gribētos. Kopumā nedēļa veiksmīgāka radošajiem Svariem.

SKORPIONS Tevi raksturos mērķtiecība un apskaužams gribasspēks. Ja būsi ko ieņēmis galvā, tad iecerētais noteikti taps īstenots, neskatoties uz dažādajiem šķēršļiem! Šonedēļ ne reizi vien noderēs tev piemītošās psihologa dotības un spēja paredzēt notikumu gaitu. Saskarsmē ar apkārtējiem mēģini izrādīt jūtamāku atsaucību, pretimnākšanu. Atceries, ka arī tev kādreiz var būt nepieciešama palīdzība, morāls atbalsts! Ģimenes dzīvē daži Skorpioni alks pēc pārmaiņām, dažādības attiecībās ar otro pusīti. Būtiski neļauties mirkļa impulsiem, nepieņemt lēmumus, kurus vēlāk nāksies nožēlot!

STRĒLNIEKS Ejot pa dzīvi, labāk izvēlies apdomas, nesteidzīguma taciņu, jo tādējādi būsi ieguvējs, spēsi izvairīties no nejaukiem pārsteigumiem, finansiāliem satricinājumiem. Nedēļas sākumā droši vari pievērsties ar reklāmu, dzīves radošo, māksliniecisko pusi saistītajam. Savukārt nedēļas otrajā pusē ieteicams nopietnāk pievērsties ikdienišķajiem pienākumiem, rūpīgāk sekot līdzi, vai tiek ievērotas nepieciešamās formalitātes, darbi iekļaujas nospraustajos termiņos. Notiekošais mīlas frontē patīkami līdzsvaros profesionālās nebūšanas.

MEŽĀZIS Tev varēs uzticēt nopietnus, atbildīgus pienākumus. Tu lieliski tiksi galā ar juridiska rakstura jautājumiem, organizatoriskajiem pienākumiem. Kāds Mežāža zīmes pārstāvis var sadūšoties īstenot sen lolotu ieceri. Par apbrīnu pašam, nosprausto mērķi izdosies sasniegt apskaužami vienkārši, taču tas nenozīmē, ka gandarījums par rezultātu tāpēc būs mazāks. Privātajā dzīvē lielu nozīmi spēlēs pielāgošanās prasmes, spēja būt iecietīgākam pret partnera untumiem. Brīvdienās tevi var pārņemt filozofisks, dzīves pārdomu bagāts noskaņojums.

ŪDENSVĪRS Galveno uzmanību veltīsi profesionālo jautājumu risināšanai. Nepārprotamā aizņemtība ar darbu gan var izsaukt zināmus pārmetumus no otrās pusītes. Taču tie ātri vien mazināsies, jo partneris sapratīs, ka strādā kopīga labuma vārdā. Šonedēļ droši vari risināt visu veidu lietišķos jautājumus, sakārtot juridiskās nianses, tikt galā ar apdrošināšanas lietām. Brīvajā laikā neapšaubāmi radīsi iespējas būt kopā ar partneri, izrādīt tam papildu uzmanības apliecinājumus, sirds siltumu.

ZIVIS Piemērota nedēļa, lai mēģinātu atšķetināt attiecību mezglus, tiktu skaidrībā par turpmākās kopdzīves virzienu. Gan tu, gan otrā pusīte būsiet noskaņoti izrunāt nesaskaņas, meklēt kompromisus jautājumos, kuros jums ir diametrāli pretēji viedokļi. Darba jomā daudz kas būs atkarīgs no apstākļu sakritības, vienkārša veiksmes momenta. Taču tas nenozīmē, ka vari atļauties slinkot. Arī tev pašam nāksies izrādīt gana pašaizliedzības, brīžiem pat rīkoties drosmīgi. Nedēļas nogalē vēlēsies būt radošu, inovatīvu personu kompānijā, izbaudīt kultūras dzīvi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu