Runā jaunā Nissan Juke saimniece: izcils un skaists "value for money"* piemērs!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Ilona jaunā Nissan Juke īpašniece ir trīs mēnešus, un viņai par šo modeli ir jau savs stingrs viedoklis. Viņas ikdiena paiet pilsētvidē, aktīvā darbā kā mārketinga vadītājai, tāpēc auto viņai ir būtisks ikdienas sabiedrotais. Interesanti, ka par iepriekšējo Nissan Juke viņai nav īsti ko teikt, tomēr jaunā Nissan Juke paaudze viņas sirdi ir iekarojusi teju acumirklī. Kāpēc tā? 

Vārds, vecums - Ilona, 44

Nodarbošanās - mārketinga vadītāja

Nissan Juke īpašniece 3 mēnešus

Auto krāsa - "pērļu melnais & baltais", vārdu sakot - melnbalta

Ilona pie auto stūres ir jau 17 gadus: "Man patīk šis process, īpaši izbaudu braukšanu pa pilsētu vēlās vakara un nakts stundās. Tam ir sava romantika." Savu auto Ilona gādīgi uzmana - vienīgais, kam vēl tiek uzticēts gods to vadīt, ir viņas vīrs.

"Es pati pēc dabas esmu enerģiska, strauja, līdz to arī mans auto vadīšanas stils ir līdzīgs. Vīrs reizēm smejoties saka, ka man esot “pasmaga kāja”. Tā droši vien arī ir, jo ātrumu varu arī nepamanīt," par auto vadīšanu aizrautīgi runā Ilona. 

Foto: No personīgā arhīva

Kādam tad ir jābūt auto, kas der Ilonai? "Galvenais nosacījums – mašīnai ir jābūt drošai, labā tehniskā stāvoklī, protams, ērtai. Tāpēc es personīgi izvēlos pirkt jaunas automašīnas un ik pēc 4-5 gadiem tās mainīt. Tehnikai ir jākalpo man, nevis otrādi. Braukāšana pa servisiem, regulāri un pēkšņi remonti nav mans. Protams, automašīna ir jāuztur, jāveic regulāras apkopes, taču es gribu būt droša, ka pēkšņi kādā brīdī nepalikšu uz ceļa. Varbūt veči gūst no tā kaifu, nemitīgi čubinoties ap savu auto..." apcer Ilona. "Man auto ir transporta līdzeklis, kuram jebkurā brīdī jābūt gatavam mani nogādāt turp, kur nepieciešams. Un, protams, ar komfortu! Un, protams, skaisti…

Man kā mārketinga spečukam jau vislabāk ir zināms, ka mēs, cilvēki, esam absolūti iracionālas būtnes. Varam daudz runāt par auto izvēli no racionālā skatu punkta, taču primāri jau izvēlamies ar acīm, ar sirdi."

Pēc sarunas varam noprast, ka Ilona iedziļinās arī auto biznesa filosofijā. Līdz šim viņa bija uzticīga fane Toyotas markas auto. "Godīgi sakot, es nezinu, vai tas ir tāpēc, ka mani vienmēr ir fascinējusi japāņu biznesa filosofija, vai arī tam ir kāds cits iemesls, bet racionāli es to izskaidrot īsti nevaru. Patīk un viss! Mans pirmais auto bija Mitsubishi, tad ilgus gadus biju uzticīga Toyota zīmolam," savu auto pieredzi stāsta autovadītāja. 

Pēc šķiršanās no sava iepriekšējā auto Ilona izlēma, ka vēlas nākamo auto kompaktāku un piemērotāku braukšanai pilsētvidē. Ilonai tuvs draugs ieteica izmēģināt jauno Nissan Juke.

"Sākumā biju skeptiska, jo tas iepriekšējais modelis man vizuāli neiekrita sirdī. Taču, ieraugot jauno Nissan Juke, nolēmām izbraukt. Man par lielu pārsteigumu, iekšpusē tas izrādījās daudz plašāks, nekā izskatījās no ārpuses. Arī aizmugurē sēdošajiem pilnībā pietiek vietas. Izmēģinājuma brauciens un drauga ieteikums pārliecināja!" savu satikšanos ar jauno Nissan Juke stāsta Ilona. 

Kas tad ir tās vērtības jaunajā NIssan Juke modelī, ko novērtē mārketinga speciāliste? "Patīk jaunā Juke sportiskais izskats, ļoti iepatikās virsbūves divas krāsas, tonētie aizmugurējie logi. Salonā īpašu noskaņu rada oranžais dizaina apgaismojums, sportiskie sēdekļi un tumšā apdare," raksturo sieviete.

 "Jaunais Nissan Juke noteikti ir kaķis – gudrs, kompakts, neatkarīgs un, protams, skaists! Un tik mīlīgi murrā!"
 "Jaunais Nissan Juke noteikti ir kaķis – gudrs, kompakts, neatkarīgs un, protams, skaists! Un tik mīlīgi murrā!" Foto: No personīgā arhīva

"Esmu lielā sajūsmā par led gaismām un citām jaunajām tehnoloģijām - adaptīvās gaismas, inteliģentā kruīza kontrole, 360° kameras, inteliģentā ārkārtas bremzēšanas sistēma, inteliģentais brīdinājums par izbraukšanu no savas braukšanas joslas un vēl, un vēl. Katrā ziņā - braukšana ar šādu auto ir daudz drošāka un ērtāka!"

Vai šis automašīnas modelis tomēr šķiet vairāk piemērots dāmām? "Tā es negribētu iedalīt. Vairāk tomēr ir atkarīgs no paša cilvēka, personības un prasībām. Visērtāk izbaudīt braucienu tajā, esot vienam vai divatā. Šis auto noteikti derēs arī vīriešiem, kas novērtē jaunākās tehnoloģijas un kam obligāti nav vajadzīgs liels auto," raksturo Ilona.

Kā jau katrai Nissan Juke saimniecei, arī Ilonai jautājam, ar kādu personību viņa varētu auto salīdzināt? "Vairāk gribas salīdzināt ar dzīvnieku – kaķi. Jaunais Nissan Juke noteikti ir kaķis – gudrs, kompakts, neatkarīgs un, protams, skaists! Un tik mīlīgi murrā!"

Kāpēc ieteiktu citiem šo auto? "Noteikti iesaku šo auto tiem, kas meklē sev kompaktu, modernu, vizuāli sportisku un ērtu krosoveru. Tas nepievils. Noteikti gribu uzsvērt arī cenu, tas ir izcils value for money* piemērs!"

* Kvalitāte vai vērtība par samaksāto naudu.

Skaties TVNET video sadaļas redaktores Evikas Muižnieces Nissan Juke auto testu!

Materiāls tapis sadarbībā ar NISSAN.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu