Proskurjakovs: Par agru noticējām uzvarai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Iļja Proskurjakovs
Iļja Proskurjakovs Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Iļja Proskurjakovs uzskata, ka viņa pārstāvētā vienība Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Novosibirskas "Sibirj" par agru noticējusi uzvarai. 

Pētera Skudras vadītā "Dinamo" pirmdien ar 3:4 (0:0, 3:0, 0:3, 0:1) papildlaikā piekāpās "Sibirj" komandai, piedzīvojot zaudējumu 13. KHL sezonas pirmajā izbraukuma mačā. 

Līdz trešās trešdaļas vidusdaļai "Dinamo" atradās priekšā ar 3:0, bet vēlāk pamatlaikā ielaida trīs ripas, un spēles liktenis izšķīrās papildlaikā, kurā Novosibirskas hokejisti uzvaru izrāva vien 13 sekundes pirms tā beigām. 

"Ātra spēle. Par agru noticējām uzvarai," KHL citē Proskurjakova izteikumus. "Par to mūs arī sodīja. Mači izvēršas dažādi. Dažreiz jāspēlē pacietīgi, no aizsardzības. Šoreiz pretuzbrukumi deva rezultātu."

33 gadus vecais vārtsargs atvairīja 38 pretinieku metienus. 

"Gaidām, kad sastāvam pievienosies Stoļarovs un Gračovs. Šie puiši ir labs papildinājums, un dziļāks soliņš nekad par skādi nav nācis," norādīja Proskurjakovs. 

Rīgas "Dinamo" komandā ar vārtu guvumiem izcēlās Daniels Bērziņš, Zeks Mičels un Jānis Jaks. Mājiniekiem "hat-trick" nopelnīja soms Juso Pustinens, bet vienus vārtus iemeta Jegors Milovzorovs.

"Dinamo" ar četros mačos iekrātiem trim punktiem ieņem desmito vietu 11 komandu konkurencē Rietumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu