Iereibuši jaunieši nolemj iekarot Rīgu ar motorolleru; plānus izjauc policija

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ap pulksten trijiem naktī uz sestdienu Rīgas pašvaldības policijas (RPP) patruļekipāžas uzmanību Avotu ielā piesaistīja jauniešu pārītis ar koplietošanas motorolleru. 

Pie elektriskā motorollera stūres sēdēja jauniete, savukārt pasažiera vietā - acīmredzami apreibis jaunietis. Policistu uzmanību piesaistīta fakts, ka braucamā vadīšana jaunietei sagādāja grūtības. 

"Braukšanas maniere liecināja, ka ar vadītāju kaut kas nav kārtībā. Bija manāmas nelīdzsvarotas kustības, kā arī neprecīza braukšana pa ielas braucamo daļu," raidījumam Degpunktā stāsta Guntis Bērziņš, RPP Latgales pārvaldes pārstāvis.

Pietuvojoties motorolleram, policijas darbinieki pieprasīja tā vadītājam apstāties, ko vadītāja nedaudz nepārliecinoši arī izdarīja. Jautāta, vai viss kārtībā, jaunā sieviete apgalvoja, ka jā, ka ar savu pasažieri nolēmuši pamēģināt un braucot pirmo reizi. Motorollera pasažieris viņas teiktajam piebalsoja. Turpinot sarunu, kārtības sargi pajautāja, vai nav lietoti grādīgie dzērieni, motorollera vadītāja atbildēja, ka nav, tomēr savdabīgā smaka policistos radīja pamatu aizdomām.

Pēc dažiem papildu jautājumiem jauniete tomēr atzinās, ka ir lietots alkohols, un pašvaldības policistiem nācās izsaukt kolēģus no Ceļu policijas, kuri meitenes izelpā konstatēja gandrīz promili alkohola. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu