Jauns vārds mūzikā: producents Jānis Jačmenkins jeb JJ LUSH

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Jačmenkins un Līva Komarovska
Jānis Jačmenkins un Līva Komarovska Foto: publicitātes

Pašmāju mūzikas producents Jānis Jačmenkins jeb JJ LUSH, kurš sevi spilgti apliecināja nesen notikušajā dziesmu rakstīšanas nometnē "RigaLive", sadarbojoties ar jauno dziedātāju LIIWIA (īstajā vārdā Līva Komarovska), laiž klajā jaunu dziesmu "Manā virzienā", kurai tapis arī videoklips.

Dziesma ir par utopisku iemīlēšanos, kas ne vienmēr ir abpusēja.

"Mēs bieži vien izveidojam ilūziju un uzrakstām ideālo scenāriju attiecībām, kas nemaz nav sākušās, bet laika gaitā saprotam, ka šīs jūtas no otra cilvēka krasi atšķiras no sevis izveidotajām iedomām," stāsta Jānis, kas ir arī dziesmas mūzikas un teksta autors.

Arī dziesmas soliste Līva komentē, ka liriski ar šo dziesmu ir spējusi savilkt spilgtas paralēles: "Nav jau nepareizi šad un tad aizdomāties kā būtu, ja būtu. Dziesma precīzi atspoguļo manu iekšējo sapņu un iedomu pasali par kādu konkrētu cilvēku, kurš, skatoties manā virzienā, ne vien raisījis taureņu kņudoņu vēderā, bet arī aizvedis fantastiskos un neaizmirstamos piedzīvojumos."

Abi mūziķi iepazinušies dziesmu rakstīšanas nometnē "RigaLive #5". Lai arī nometnes laikā nesadarbojās, pēc nometnes abiem radās vēlme izdot kopīgu dziesmu.

Dziesmai arī tapis interesants videoklips, kas paspilgtina dziesmas ideju par dzīvi savā izdomātajā, ideālajā pasaulē. Klipa producente un režisore ir Dace Jačmenkina, operators - Ritvars Bluka.

Noskaties dziesmas video.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu