Grupa "Audiokvartāls" nerunā par naudu, bet gan par sievietēm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Audiokvartāls"
"Audiokvartāls" Foto: publicitātes

Marta beigās, pandēmijas priekšvakarā, grupa "Audiokvartāls" izdeva savu debijas albumu ar nosaukumu "Runa nav par naudu". Ārkārtējās situācijas dēļ nācās atcelt gan koncerta prezentācijas pasākumu, gan koncertturneju, tomēr šajā laikā grupa nesnauda. “Audiokvartāls” organizēja vairākus koncertus tiešsaistē, izveidoja trīs videoklipus, no kuriem pēdējais tiek prezentēts video albuma tituldziesmai.

Klipa idejas autors ir grupas solists Ivars Ozoliņš, un klips tapis sadarbībā ar Andri Koemecu, ar kuru kopā veidoti arī citi grupas vizuālie darbi, kā arī foto studiju Yeko Studio. Dziesmas stāsts ir par sievieti, kurai patīk lauzt vīriešu sirdis un gūt no tā baudu. Līdz ar to grupas dalībnieki sociālajos tīklos izveidoja akciju, aicinot sievietes iesūtīt savas fotogrāfijas, no kurām liela daļa arī tika iekļauta videoklipā, simbolizējot mūziķu bijušās draudzenes.

Līdz ar šo videoklipu grupa paziņo arī par sastāva izmaiņām. Grupā atgriežas tās pirmais bundzinieks Māris Skrodis, aizstājot Ludvigu Lielausu, kurš personisku apstākļu dēļ pārcēlies uz dzīvi ārzemēs.

"Sakām milzīgu paldies Ludvigam par ieguldījumu grupas darbībā, debijas albuma izveidē un arī mūsu personiskajā un profesionālajā izaugsmē. Kopā ar viņu beidzot īstenojām sapni par albumu, kā arī atradām to īsto muzikālo virzienu, kurā strādāt. Turpināsim iesākto un īstenosim visus sapņus," stāsta brāļi Ozoliņi.

Zīmīgi, ka "Runa nav par naudu" videoklipā parādās abi bundzinieki.

Noskaties dziesmas video.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu