Regbiju vēl nespēlē un izjauc vecākiem Zoom sarunas jeb kā pagāja mazā Ārčija vasara

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Kā mazais Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors pavadīja šo vasaru?

Mazā Ārčija ikdiena sabiedrību interesē vairāk nekā viņa zvaigžņu vecāku jaunie projekti. Saseksas hercogi pirms dažiem mēnešiem kopā ar dēlu pārcēlās uz savu jauno mitekli Santabarbarā.

Omīds Skobi, grāmatas "Finding Freedom" autors, par to, kā mazajam pagājusi vasara, ieskicē: 

 “Man ļoti patika dzirdēt sīkākas ziņas par hercoga un hercogienes ikdienas zvaniem Zoom ar dažādiem cilvēkiem. Man teica, ka Ārčijam patīk negaidīti uzrasties  kameras priekšā un sākt improvizēt."

Acīmredzot Ārčijs ievērojamu daļu laika tiek atstāts savā nodabā, taču tas nenozīmē, ka viņš cieš no vecāku uzmanības trūkuma. Viņš vienmēr atrodas Meganas un Harija uzraudzībā un drīz jau varēs sākt sportot. Vismaz princis Harijs ar to ļoti rēķinās.

"Es esmu priecīgs un pateicīgs, ka mums pie mājas ir plaša teritorija. Redzot, kā mans dēls mācās svaigā gaisā, es to ļoti novērtēju, jo zinu, ka daudziem cilvēkiem pēdējo piecu mēnešu laikā vienkārši nav bijusi šāda iespēja. Man ir vajadzīgas dažas mini regbija bumbas, lai es varētu iesaistīt Ārčiju spēlē, jo šobrīd tās ir izpārdotas,” sarunā ar regbija komandu Zoom sarunā dalījās princis Harijs.

Līdz šim Ārčijs tiek ļoti sargāts no nevajadzīgas preses un fanu uzmanības. Fani viņu pēdējo reizi redzēja 6. maijā, kad Ārčijs svinēja savu pirmo dzimšanas dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu