Video: divu eksotisku auto vadītāji pārkāpj noteikumus un notiek sadursme (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: spb_today / VKontakte

Sanktpēterburgas Piejūras priekšpilsētā notikusi divu visnotaļ eksotisku automobiļu - BMW M5 un Ferrari California - sadursme.  

Spriežot pēc kaimiņzemē populārajā sociālajā tīklā VKontakte publicētajā video, avārija, visticamāk nebūtu notikusi, ja abi vadītāji nebūtu pārkāpuši noteikumus.

Proti, video redzams brīdis, kad Saule jau pazudusi aiz horizonta, taču ļaudis vēl neguļ. Satiksme kļuvusi retāka un kāds BMW M5 vadītājs nolēmis mazliet izklaidēties un paslīdināties uz vienas no Piejūras priekšpilsētas ielām.

Varēja jau paslīdināties un braukt tālāk, tomēr BMW vadītājs nepamanīja, ka viņam no aizmugures milzīgā ātrumā tuvojas Ferrari, un notika nenovēršamais - bavārieša driftēšana aprāvās brīdī, kad tā sānos ar visu spēku ietriecās itāļu superauto.

Novērošanas kameru video ieraksta sākumā redzams, ka BMW vispirms pārvietojas no ekrāna kreisās puses uz labo. Mirkli vēlāk BMW, viegli driftēdams, šķērso ekrānu no labās uz kreiso pusi, un tad notiek sadursme. 

Lai gan trieciens bija visai spēcīgs, un automobiļi tā rezultātā aizlidoja katrs uz savu pusi, neviens no vadītājiem nozīmīgas traumas neguva. To gan nevar teikt par mašīnām, kuras gaida apjomīgs un dārgs remonts.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu