EČ ievadā Bedrītis/Reliņš piekāpjas pasaules čempioniem

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Arnis Reliņš
Arnis Reliņš Foto: Vadims Morozovs

Latvijas duets Ardis Bedrītis un Arnis Reliņš trešdien Jūrmalā Eiropas čempionāta pirmajā grupu turnīra spēlē piekāpās pasaules čempioniem no Krievijas - Vjačeslavam Krasiļņikovam un Oļegam Stojanovskim.

Ar 31.numuru izliktais Latvijas duets pirmajā B grupas spēlē ar 0-2 (15:21, 15:21) piekāpās turnīra otrajam numuram Krasiļņikovs/Stojanovskis.

Par trešo vietu savā grupā Latvijas duets ceturtdien cīnīsies ar 18.numuru no Francijas Ajs Kinsi/Arno Gotjē-Rats.

Bedrītis un Reliņš nedēļas nogalē finišēja dalītā piektajā vietā Pasaules tūres vienas zvaigznes posmā Viļņā.

Nepilnu stundu pēc Bedrīša/Reliņa spēles C grupā savu pirmo maču aizvadīja arī sacensību 30.numurs Mihails Samoilovs/Aleksandrs Solovejs.

Latvijas duets ar 0-2 (11:21, 13:21) zaudēja pasaules vicečempioniem no Vācijas - Jūliuss Tole un Klemenss Viklers (3.).

Pirmajā setā vācieši pēc 15.punkta jau bija vadībā ar 11:4, bet pēcāk atrāvās līdz 19:9 un izcīnīja drošu uzvaru spēle pirmajā nogrieznī. Otrajā setā Vācijas duets no pirmajiem septiņiem punktiem sešus paturēja pie sevis, bet turpinājumā latvieši pietuvojās līdz -3 (10:13). Tuvāk gan neizdevās pietuvoties, un Tole/Viklers otrā seta galotnē demonstrēja stabilu sniegumu, svinot pirmo panākumu Jūrmalā.

Vācieši ir teicamā sportiskajā formā, ko apliecina iekļūšana finālā nedēļas nogalē Nīderlandes pilsētā notikušajā "Kinf of the Court" turnīrā.

Otrdien vēlāk F grupā Mārcis Jirgensons un Rinalds Aišpurs (27.) ar rezultātu 0-2 (10:21, 13:21) piekāpās 2013. gada pasaules čempioniem - nīderlandiešu duetam Aleksandram Brouveram/Robertam Mēvsenam (6.).

Jirgensons un Aišpurs Latvijas čempionāta fināla posmā ieņēma sesto vietu cīņā par 5.-8.vietu, kas speciāli vienīgo reizi sezonā Latvijas čempionāta posmā tika izcīnītas, lai noskaidrotu iespējamos dalībniekus Eiropas meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu