TVNET 20 gadi. Dizainera Arta Tauriņa versija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: No personīgā arhīva

Atzīmējot 20 gadu jubileju, TVNET sāk sadarbību ar Latvijas māksliniekiem - sākot ar 1. septembri, desmit Latvijas dizaineri rada katrs savu versiju par TVNET jubilejas logo. Šodien publicējam dizainera Arta Tauriņa radīto logo.

Foto: logo

Artis par sevi:

"Interese par vizuālo komunikāciju man radās vidusskolā, pirmoreiz ieraugot ar Macromedia Flash veidotu mājaslapu. Ļoti aizrāva iespēja mijiedarboties ar mājaslapas elementiem, kas kustas vai izsauc citu animāciju. Mēģinot apgūt programmas iespējas, palēnām nonācu līdz apjausmai, ka mani interesē grafikas dizains. Pirms tam jēdziens “dizains” manā uztverē bija visnotaļ abstrakts un pat nenojautu par tā dažādajiem virzieniem.

Pēc skolas mēģināju studēt pāris izglītības iestādēs, tomēr šķita, ka tās nesniedz vēlamo rezultātu, tāpēc turpināju interesējošo apgūt pašmācības ceļā. Salīdzinoši agri sāku strādāt savā jomā, un tas palīdzēja attīstīties tālāk. Vienubrīd vēlme strādāt individuāli uzvarēja bailes un šaubas par to, vai spēšu sevi nodrošināt ilgtermiņā. Kopš šī brīža ir pagājuši gandrīz 10 gadi, un bailēm izrādījās lielas acis.

 Dizains ir domāšanas, izpratnes un radīšanas process, kura iznākums ir konkrēta uzdevuma risinājums. Tas var būt gan pēc iespējas nepamanāmāks, gan likt aizdomāties vai pat būt neērts, ja tas attaisno mērķi.

 Sveiciens TVNET XX gadu jubilejā!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu