Dizaina iespējas ar CEWOOD griestu un sienu apdares plātnēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

CEWOOD ir Latvijas uzņēmums ar ražotni Alūksnes novada Jaunlaicenē. Gleznainais Vidzemes reģions ir bagāts ar mežiem un augstvērtīgu koksni - galveno CEWOOD plātņu ražošanas izejvielu. Uzņēmums ir veiksmīgi pārņēmis un turpina attīstīt vairāk nekā 50 gadu senas smalkās koka ēveļskaidas plātņu ražošanas tradīcijas Latvijā.

CEWOOD ir vienīgais ēveļskaidu plātņu ražotājs Baltijas valstīs un viens no vadošajiem nozares uzņēmumiem pasaulē. Plātņu galvenais izmantošanas virziens ir griestu un sienu apdarē, kā arī dizaina elementos. CEWOOD produkcija tiek eksportēta uz Eiropu, Āziju, ASV.

CEWOOD plātnes – akustika, mikroklimats, estētika

CEWOOD griestu un sienu apdares plātnes ir izgatavotas no 100% dabiskām izejvielām: koka ēveļskaidas, cementa un ūdens. Plātnes ļauj veikt apdares darbus ātri, jo tām nav nepieciešama vairs papildu apstrāde (špaktelēšana, slīpēšana, krāsošana), plātnes ir par pieejamu cenu un nodrošina vairākas būtiskas priekšrocības: sakārto telpas akustiku, mikroklimatu un estētiku.

Estētika ir viena no pamanāmākajām CEWOOD plātņu priekšrocībām. Izmantojot plātnes, dizaina iespējas ar tām ir neierobežotas. Plātnēm ir pieejama plaša faktūru, formu, izmēru un krāsu toņa izvēle, kas ļauj sasniegt dizainā vēlamo pat prasīgākajam saimniekam.

Foto: Publicitātes foto

Skaidas platums

Plātņu galvenā sastāvdaļa ir koka ēveļskaida. Ēveļskaidai raksturīgais izskats ļauj dizainā ienest interesantu akcentu, kokam raksturīgās estētiskās īpašības. Plātnes ir pieejamas ar dažāda platuma ēveļskaidām.

Plānākā skaida ir 0,5 mm plata, dizainā tā ir eleganta un interesanta. Pieprasītākie skaidas platumi ir 1,0 mm un 1,5 mm, savukārt robustos, industriālos dizainos var izvēlēties 3,0 mm platu skaidu, kas ļaus izteikti redzēt koka faktūru. Plātnes ar jebkura platuma skaidām ir ne tikai estētiski un īpaši dizaina risinājumi, bet nodrošina telpā arī augstākā līmeņa akustisku un nepieciešamo mikroklimatu.

Krāsu dažādība

Plātņu standarta krāsas ir nekrāsota dabīgā koka, dabīgā tonī krāsota, balta, pelēka un melna. Ja nepieciešams, plātnes iespējams pasūtīt jebkurā RAL vai NCS krāsu kataloga tonī. Tas paver plašas iespējas, veidojot unikālu telpas dizainu.

Foto: Publicitātes foto

Plātņu izmēri un biezumi

Standarta plātņu izmēri ir 2400x600 mm, 1200x600 mm, 600x600 mm. Pēc pieprasījuma, iespējami arī alternatīvi izmēri. Izmēru dažādība ļauj plātnes uzstādīt kā uz metāla vai koka karkasa, tā arī uz standarta iekaramo griestu sistēmām. Dekoratīvās plātnes pie sienām var arī līmēt ar piemērotu līmi.

Standarta plātņu biezums ir 15 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm.  Telpā var izmantot gan viena izmēra vai biezuma plātnes, gan veidot sarežģītus, pat trīsdimensionālus risinājumus.

Formu dažādība

Plātņu standarta formas ir taisnstūris un kvadrāts, taču iespējams īpaši pasūtīt jebkuras formas - heksagonus, trijstūrus, trapeces, rombus, apļus utt. Materiāla dažādība un tā vienkāršā uzstādīšana ļauj veidot aizraujošus dizaina risinājumus arhitektiem, interjera dizaineriem un arī gala lietotājiem. Vairāk par dizaina plātnēm var izlasīt šeit.

Izveido savu dizainu pats!

Heksagoni ir pieprasītākā dizaina plātņu forma, jo tā ir interesanta un ļauj sasniegt unikālus rezultātus. Arī šīs plātnes pieejamas gan standarta krāsu toņos, gan jebkurā citā tonī no RAL krāsu kataloga.

Šobrīd ir īpaša iespēja izveidot savu dizainu ar heksagona plātnēm pašam. Standarta krāsu dizainu var izveidot, lejupielādējot lapu šeit. Ekskluzīvāku krāsu dizainu var izveidot, lejupielādējot lapu šeit.

Lai iepazītos ar CEWOOD plātņu plašajām izmantošanas iespējām, aicinām apmeklēt CEWOOD biroju Rīgā, Daugavgrīvas šosejā 1. Sīkāk ar plātnēm, to priekšrocībām, iespējām, kā arī ar mūsu interesantākajiem projektiem uzziniet www.cewood.com.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu