Grupai "Triānas parks" ir "Vientuļa sala"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Triānas parks"
"Triānas parks" Foto: publicitātes

Grupa "Triānas parks" publisko singlu un videoklipu dziesmai "Vientuļa sala" – priekšvēstnesi 27. oktobrī gaidāmajam EP albumam "Kompozīcijas".

"Dziesma radās grupas radošajā nometnē, kur tika attīstīta ideja par vienatni un vientulību kā pozitīvu aspektu, kas ne vienmēr, īpaši mūsdienu kultūrā, tā tiek uztverta. Tikpat, cik mums ir nepieciešami citi cilvēki un aktīva socializēšanās, mums vajag arī miera un klusuma brīžus. Tad varam sastapt paši sevi un tikt galā ar dziļākiem un svarīgākajiem jautājumiem, kuriem bieži laika nepaliek, skrienot ikdienas ritenī.  Dziesmas vēstījums ir tiešs, un mūziķi cer, ka dziesma būs pozitīva iedvesma atrast savu vientuļo salu, kurā patverties un restartēties," teikts grupas preses paziņojumā.

Dziesmas videoklipā grupa pirmo reizi izmanto horeogrāfijas elementus, kas solistei Agnesei Rakovskai bija liels izaicinājums. Dejas horeogrāfiju veidoja Ieva Biteniece.

Noskaties video.

Līdz ar priecīgo vēsti grupa paziņo arī to, ka valstī esošo ierobežojumu dēļ 15. oktobrī kultūrvietā "Hanzas perons" plānotais lielkoncerts tiek pārcelts uz 2021. gada 25. martu.  Šajā rudenī grupa ar albuma “11” programmu uzstāsies: 18. oktobrī kultūras centrā “Siguldas devons”, 23. oktobrī koncertzālē “Valmiera”, 24. oktobrī Skrīveru kultūras centrā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu