"Biju galvenais apcēlējs, ko tur slēpt!" Mārtiņš Staķis par skolas laiku (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Nākamais iespējamais Rīgas domes mērs Mārtiņš Staķis intervijā žurnālam "Ieva" atklāj vienu lietu, par ko viņam ir kauns.

Kā atklāj Staķis, viņš skolas laikā "ne pārāk jauki" izturējās pret saviem klasesbiedriem un skolotājiem.

Vaicāts, ko viņš tādu darīja, Staķis atbild: "Manā klasē bija puisis, kura mamma bija cūkkope, un viņš nereti ne pārāk labi oda. Es viņu tādēļ mēdzu apcelt… Tagad, kad esmu pieaudzis cilvēks, vairākkārt esmu domājis – kāds kauns. Patiešām – savulaik nebiju pats patīkamākais skolēns, drīzāk galvenais apcēlējs, ko tur slēpt. Vidusskolā, par laimi, jau biju mazliet nomierinājies."

Pilnu interviju lasiet žurnālā "Ieva"!

Atgādinām, ka aizvadītajās Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās lielāko atbalstu ieguva Mārtiņš Staķis - "Attīstībai/Par!" un partijas "Progresīvie" (AP/P) saraksta līderis Staķis tika pie 24 661 plusa, kas ir labākais rezultāts gan šajā sarakstā, gan vēlēšanās kopumā.

Par koalīcijas izveidošanu vienojušies četri Rīgas domē ievēlētie saraksti - partiju apvienība "Attīstībai/Par!" un partija "Progresīvie", "Jaunā vienotība", Jaunā konservatīvā partija, "Nacionālā apvienība"/"Lavijas reģionu apvienība".

Topošās koalīcijas deputātiem ir 39 no 60 Rīgas domes mandātiem.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu