Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 18. septembrim.

AUNS Nekļūsti pārsteidzīgs lēmumu pieņemšanā, centies rūpīgāk izsvērt visus par un pret! Diena vairāk atbilstoša radoša rakstura aktivitātēm, jaunu zināšanu apguvei. Pilnīgi iespējams, ka vakarpusē dosies izklaidēties kopā ar kolēģiem.

VĒRSIS Mēness Svaru zīmē padarīs tevi dzīvespriecīgāku, koķetīgāku saskarsmē ar pretējo dzimumu. Darba frontē viss ies savu gaitu. Tev var izdoties piesaistīt jaunus sadarbības partnerus, likt pamatus perspektīvam projektam.

DVĪŅI Diena gluži vai radīta visu veidu sabiedriskajām aktivitātēm. Tu meistarīgi uzrunāsi apkārtējos, gūsi viņu uzticību, draudzīgu nostāju. Kopdzīvē ar otro pusīti lielu nozīmi spēlēs attiecību erotiskā puse, kurā labprāt izmēģināsi ko jaunu.

VĒZIS No vienas puses vēlēsies būt sabiedrībā, no otras - lielākas cilvēku masas padarīs tevi nedaudz nervozu, neļaus pilnvērtīgi koncentrēties darāmajam. Tavs uzdevums rast kompromisu starp šīm pretrunām. Vēlams atturēties no grādīgajiem.

LAUVA Jautra, savā ziņā bezrūpīga diena, kurā spēsi tikt galā gan ar ikdienišķām lietām, gan sarežģītākiem izaicinājumiem. Saskarsmē ar kolēģiem valdīs harmonija, abpusējs izpalīdzīgums. Pēc darba nekas cits neatliks, kā doties uz kādu ballīti.

JAUNAVA Situācija prasīs atraisītāku, pretimnākošāku attieksmi pret apkārtējiem. Ja radīsi noslēgta, drūma cilvēka iespaidu, liegsi sev jaunas izaugsmes iespējas. Lai gan pēc dabas esi taupīgs, šobrīd vari krist nepārdomāta pirkuma slazdā.

SVARI Šodien labprāt strādāsi komandā, jo tā jutīsies drošāks par panākumiem, spēsi iedvesmoties no līdzgaitniekiem. Mēness tavā zīmē var veicināt interesi par radošām lietām, skaistumkopšanu, sava ārējā tēla uzlabošanu, dzīves baudām.

SKORPIONS Var sarūgtināt atklāsme, ka tavi spēki nav neizsmeļami. It kā jau tu skaidri apzināsies, ka katram ir savi limiti, bet tev šķitīs, ka taviem ir jābūt daudz augstākiem. Panākumu atslēga būs pareiza resursu lietošanas taktika!

STRĒLNIEKS Alksi pēc kultūras dzīves, gribēsi iesaistīties dažādās sabiedriskās norisēs. Dīka strādāšana ofisā šodien nebūs domāta tev. Kāds Strēlnieks var nolemt paplašināt redzesloku un iesaistīties interesējošā domubiedru grupā.

MEŽĀZIS Visticamāk, vēlēsies laiku vairāk pavadīt vienatnē, sakārtot domas, mierīgi nospraust nākotnes plānus. Kāds Mežāzis var nolemt paņemt brīvdienu, lai vienlaikus tiktu skaidrībā par privāto dzīvi, pienācīgi izrunātos ar otro pusīti.

ŪDENSVĪRS Astroloģiskais dienas fons iedrošinās tevi pamēģināt

jaunas lietas, aktīvāk meklēt saikni ar līdzīgi domājošajiem. Ja nepieciešams, droši vari organizēt lietišķa rakstura pārrunas, kuras gan var norisināties nedaudz neformālā, nepiespiestā gaisotnē.

ZIVIS Tevi savos valgos apņems vēlmju, fantāziju uzplūdi. Daudz laika pavadīsi, sapņojot par to, kā būtu, ja būtu. Taču šāda rīcība nebūs bezmērķīga. Finālā tiksi pie vērtīgām atziņām, spēsi labāk izprast savas rīcības motivāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu